A család kedvence lehet például a
mézes-fahéjas karácsonyi kávé.
• 2 csésze frissen lefőzött, erős kávé
• Fél csésze zsíros tej
• 2 evőkanál méz
• Késhegynyi őrölt fahéj
• Egy csipetnyi őrölt szerecsendió
• Pár csepp vaníliakivonat
Egy kisebb edényben keverd össze a tejet és a kávét a mézzel, a fahéjjal és a szerecsendióval. Forrósítsd fel, de ne forrald. Vedd le a tűzről, keverd hozzá a vaníliakivonatot, és máris tálalhatod.
Ha esetleg alkohollal bolondítanád meg a kávédat, a Diéta és Fitnesz oldalán ehhez is találsz tippet.
A kávé az egyik legnépszerűbb és legismertebb italunk. Néhány évszázad alatt a világ minden pontján megismerték és megszerették finom illatáért, frissítő, élénkítő hatásáért, mennyei ízéért. A kávé történetéről itt olvashatsz. Ebben a cikkben pedig hat trükköt mutatunk, hogy még nagyobb élmény legyen a kávézás.
Ha pedig szereted a kávét, de zavarba jössz, ha háromnál többfél verzióval találod szemben magad az itallapon egy kávézóban, és hirtelen azt sem tudod, hogy mit kérjél, akkor ez a cikkünk neked szól.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.