A tészta forró főzővize nagyon könnyen kifuthat az edényből, elég csak pár pillanatra félrenézni ahhoz, hogy megtörténjen a baj. Ha szeretnénk továbbra is magas hőmérsékleten főzni a tésztánkat, de elkerülnénk, hogy kifusson, akkor egy egyszerű trükköt kell alkalmaznunk.
A megosztott videóban látható, hogy amikor a víz forrni kezd, a férfi egy jégkockát dob az edénybe, és a bugyborékoló víz azonnal lecsillapodik, vagyis a jégkocka megakadályozza, hogy a főzővíz kifusson. A bejegyzéshez rengetegen kommentletek, és míg egyesek el voltak ámulva, mások azt mondták, hogy csak lejjebb kell tekerni a hőfokot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.