Sosem rendelnék előre elkészített sajt- és keksztálakat. Sokkal érdekesebb, ha saját magad állítod össze, és kiválasztod azokat a dolgokat, amiket szeretsz, ahelyett, hogy azt választanád, ami már ott van
" Ehelyett gyakran jobban szeretem felfedezni a bonyolultabb, séf által készített ajánlatokat egy étterem étlapján, hogy megtapasztaljam az egyedi ízeket és technikákat" – folytatta. "A sült sajtrudakat sem érdemes megrendelni, nagyon rossz az ár-érték-arányuk" – tette hozzá.
Ha nem ősz vagy tél van, jobb, ha kihagyjuk a kelbimbós ételeket a szakértők szerint.
A kelbimbó őszi/téli zöldség, és a legjobb, ha ezekben az évszakokban tálaljuk
"Sosem rendelnék olyasmit, amikről tudom, hogy el tudom készíteni én is. Inkább olyanokat rendelek, amikről tudom, hogy otthon nem készíteném el. A rántott tintahal ebbe a kategóriába tartozik. Egyszer rendelem meg, hogy lássam, az étterem tudja-e, hogyan kell megfelelően elkészíteni, és ha igen, akkor hajlamos vagyok máskor is ezt enni" – magyarázta Mary Kiernan séf, a Syracuse-i Egyetem Falk College-ának élelmiszertudományi professzora.
Bár a legtöbben nem rajongunk a csigák fogyasztásának gondolatáért, az escargot régóta ínyencségnek számít. Kiernan azonban azt mondta, hogy ez határozottan nem az ő világa.
Egy idő után, és miután többet tudtam meg a csigákról, úgy döntöttem, hogy nem kell olyasmit ennem, amit csak úgy-ahogy szeretek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.