Napi horoszkóp 2024. május 15.: erre a jegyre nehéz nap vár

düh, harag, horoszkóp
Shutterstock -
kommunikáció asztrológia napi horoszkóp ezotéria
A Bika jegyébe lépő Merkúr nyugalmat és biztonságot hoz a mindennapokba, de nem mindenkinek

A megfontolt, Föld elemű Bikába átlépő Merkúr, a kommunikáció bolygója mindenkit egy kicsit megfontoltabbá tesz. Amíg a korábbi hónapban, a Kos jegyében járó Merkúr rengeteg vitát, ellenétet szított, most azok kisimulhatnak vagy legalábbis nem mérgesednek el még jobban. 

Napi horoszkóp, megállás, stabilitás
Napi horoszkóp: a Kosnak nehéz napja lesz, a Bika elemében lesz.
Forrás: Shutterstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerdai nap nem ígérkezik könnyűnek. Szembenállások mutatják, hogy ambivalens érzéseid lehetnek. A Merkúr szerencsére belép a Bikába, és kissé lehűti a hangulatot, így talán mégsem robban ki a vita, veszekedés. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán a Merkúr belép a Bikába, ami neked nagyon szerencsés. Innentől még jobban tudod érvényesíteni az érdekeidet, valahogy ösztönösen megtalálod a megfelelő szavakat, amik ehhez kellenek. Használd ki ezt a jó szériát. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma hasznos információkat szerezhetsz egy váratlan találkozás során, és ez erősen megragadhatja a képzeletedet. Mivel te általában már részinformációkból is képes vagy ráérezni a lényegre, most egy olyan ötlet körvonalazódhat benned, amivel elsőként tudsz jó választ adni egy kihívásra.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szerdai nap nehézkesen alakul, sok akadállyal kell számolnod. Ezek egy része a belső döntésképteleségből, határozatlanságból ered. Mi lenne, ha előbb megnyugodnál, és csak aztán próbálnál meg dönteni/lépni/eredményre jutni?

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.