Heti horoszkóp 2024. június 3-9.: az év egyik legjobb hete következik

öröm, boldogság, új élet
Shutterstock/Art Stocker -
ezotéria asztrológia heti horoszkóp
Szerelem, pénzügyek vagy egészség: ez a hér mindennek kedvezni fog. Heti horoszkóp következik.

Ha az utóbbi időszak nem is volt túlságosan nyugodt, most fellélegezhetsz: béke, öröm és jólét jellemzi június első hetét. Heti horoszkóp következik minden jegynek. 

Heti horoszkóp: remek napok jönnek
Heti horoszkóp: remek napok jönnek
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Június első napjai tökéletesen alkalmasak tanulásra, vizsgázásra, utazásra. Hétfőtől csütörtökig minden lehetőséget ragadj meg! Erőltetned nem kell semmit, elegendő, ha nyitott maradsz. A csütörtöki újhold új információkat hoz neked. Figyelj és jegyezd meg, mert később jól fog jönni! Hétvégén furcsán érzed magad, mert bolygód, a Mars a Bikába lépve hirtelen lelassít. 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Szinte minden gondolatod a pénz körül forog. Szerencsére az égi folyamatok szerint most nem görcsölsz, nem aggódsz, sokkal inkább tervezel, számolgatsz. Amennyiben befektetésen vagy vállalkozáson töprengsz, ne siess! Már a héten és még a jövő héten is új szempontokra, új részletekre jössz rá. Ezek a siker zálogai. Hétvégén jó hír, hogy a Mars belép a Bikába, innentől több energiád lesz.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Számodra ez lehet a hónap, sőt az év legsikeresebb hete. Hétfőtől csütörtökig minden napra jut legalább egy, de van, amikor három szuper fényszög. Mindez azért történik, mert ideje kezedbe venni az irányítást. Most te döntesz, te határozod meg a célt, te találod ki a stratégiát. A csütörtöki újhold az újítás esélyét is hozza. Mindezt a hétvégén ki kell pihenned. Vizes programot válassz!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Rengeteg dologra jössz rá ezen a héten. Szépen sorban rakod össze a mozaikdarabkákat, és összeáll a kép. Nem biztos, hogy örülni fogsz ennek, mert egyes embereket „meztelen” valójukban látod majd. Ítélkezés helyett várj, és adj esélyt nekik „megjavulni”! Mindezt még titokban kell tartanod. Hétvégén elemedben leszel, főleg, ha szeretetteljes emberekkel töltöd a napjaidat.

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.