Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 15-21.: csodás hétvége után jön a feketeleves

szerelem, párkapcsolat, horoszkóp, szerelmi horoszkóp, napi horoszkóp
Shutterstock - Dean Drobot
ezotéria szerelmi horoszkóp horoszkóp
Élvezze ki mindenki ezt a csodás, nyugodt hétvégét, mert hamarosan itt a telihold, ami rengeteg feszültséget hoz. Heti szerelmi horoszkóp következik!

Az Oroszlán vigye a párját kulturális programokra, a hétvége nagyon jó időszak erre, a Szűznek át kell gondolni a pénzügyeit, akkor is, ha közös kasszán van a párjával. Heti szerelmi horoszkóp következik. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétvége szóljon a párodról. Kérdezd meg, ő mire vágyik, mit szeretne! Lehet, meglepődik a kérdésen, de az tuti, hogy örülni fog. Hétfőtől párhuzamosan lesznek harmonikus és diszharmonikus fényszögek, amelyek hol harmóniát, hol diszharmóniát hoznak. Figyelnetek kell egymásra, ha nem akartok vitát. Ez eddig is fontos volt, de ezen a héten különösen.

Szingli Kos

A hétvége szóljon a szerelemről! Remek esélyt jeleznek az égi folyamatok az ismerkedés terén. Hétfőtől párhuzamosan lesznek harmonikus és diszharmonikus fényszögek, amelyek hol harmóniát, hol diszharmóniát hoznak. Sosem volt egyszerű az ismerkedés, és most is fontos, hogy magadra és a másikra is tekintettel legyél. Csak így lesz meg az egyensúly… 

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A hétvége legnagyobb kihívása, hogy ne ess túlzásba egyik értelemben sem: munka-magánélet, buli-pihenés, sport-lustálkodás. Ebben a szerelmed szívesen lenne partner. A hét során szlalomoznod kell a konfliktusok között. Bárkivel bármikor összetűzésbe kerülhetnél, ha nem vigyáznál. Még jó, hogy az égi folyamatok is fokozatosan lecsillapodnak.

Szingli Bika

Jó lenne, ha hétvégén nem esnél túlzásba egyik értelemben sem: munka-magánélet, buli-pihenés, sport-lustálkodás. Sosem volt könnyű az egyensúly, így most sem az. Majd a hét során szlalomoznod kell a konfliktusok között. Bárkivel bármikor összetűzésbe kerülhetnél, ha nem vigyáznál. Az új és a régi emberekkel is legyél elnéző, türelmes! Önmagaddal is! 

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Csúcs szuper lesz a hétvégéd. Hozd ki belőle a legjobbat, a legtöbbet! Mozduljatok ki együtt, élvezzétek a nyár örömeit! Hétfőn reggel Vénusz, délelőtt Merkúr, csütörtökön a Nap lép ki az Ikrekből, vagyis hirtelen három bolygó „elhagy” téged. Kétségbe eshetnél, ha nem lenne a kedvesed olyan kedves hozzád, amilyen. Vajon értékeled?

Szingli Ikrek

Nagyszerű hétvége vár rád. A nyár számtalan lehetőséget tartogat, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Ilyenkor vagy igazán vonzó. És most nem kell keresned, egyszerűen rád talál a szerelem. Hétfőn reggel Vénusz, délelőtt Merkúr, csütörtökön a Nap lép ki az Ikrekből. Vagyis hirtelen három bolygó „elhagy” téged. Gyászos hangulatra szerencsére nem lesz okod… 

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Valószínűleg a párodnak nem sok kedve lesz a rendrakáshoz. Pedig a lelki békédhez szükséged van rá, hogy tisztaság és rend legyen körülötted. Ne sértődj meg, ha egyedül kell csinálnod! Magad miatt tegyél rendet! Hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap lép a Rákba. Utóbbi a születésnapod közeledtét jelzi. Segíts a párodnak, hogy kitalálja, minek örülnél!

Szingli Rák

Attól, hogy másoknak nem fontos a rendrakás, neked még nem kell feladnod az ilyen irányú igényedet. A lelki békédhez egyszerűen hozzátartozik, hogy tisztaság és rend legyen otthon. Magad miatt tegyél rendet! Hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap lép a Rákba. Utóbbi a születésnapod közeledtét jelzi. Kitaláltad már, hol és kikkel ünnepelsz?

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Mikor voltatok utoljára például kertmoziban vagy szabadtéri színpadon? A hétvége pont az ilyen kulturális programoknak kedvez. Hétfőn két, csütörtökön és pénteken egy-egy kellemetlen fényszög azért „kellemetlenkedik”, hogy ne költs annyit, amennyit szeretnél! Fogd vissza magad, és hallgass a szerelmedre! Ő mértéktartóbb ezen a téren…

Szingli Oroszlán

Emlékszel, mikor voltál utoljára például kertmoziban vagy szabadtéri színpadon? A hétvége pont az ilyen kulturális programoknak kedvez. Ne feledd, ismerkedni is lehet ilyen helyeken! Hétfőn kettő, csütörtökön és pénteken egy-egy kellemetlen fényszög azért „kellemetlenkedik”, hogy ne költs annyit, amennyit szeretnél! Fogd vissza magad! 

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Rá kéne szánnod magadat a hétvégén, hogy a pénzügyeidet átgondolod. Akkor is, ha közös kasszán vagytok a pároddal, és akkor is, ha külön. Előbbi esetben közösen számolhattok. De persze ne csak erről szóljon a hétvégétek! Hétfőtől megkönnyebbülést érzel. A bolygók egymás után lépnek ki az Ikrekből, és végre nem kell más helyett dolgoznod.

Szingli Szűz

Hétvégén rá kéne szánnod magad, hogy átgondold a pénzügyeiket. Az égi folyamatok szerint jót tesz neked, ha egyértelműen látod a számokat. Persze nem kizárólag erről kell szólnia a hétvégédnek. Hétfőtől megkönnyebbülést érzel, ugyanis a bolygók egymás után lépnek ki az Ikrekből, és végre nem kell más helyett dolgoznod. Innentől marad kapacitásod a párkeresésre is…

A többi csillagjegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod! 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.