Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 1-7.: új megvilágításba kerülhet mindaz, amitől szenvedsz

szakítás, horoszkóp, szerelem, szomorúság, síró nő
Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat asztrológia szerelmi horoszkóp
A párkapcsolatban élő Kosok június első hétvégéjén képtelenek lesznek egy helyben ülni, a szingli Rákok pedig valamire rájönnek, és összeáll a kép! Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

A szingli Oroszlánok ezen a héten szerencsésnek érezhetik magukat, a párkapcsolatban élő Mérlegeknek pedig akkor lesz a legjobb, ha átadják az irányítást a szerelmüknek. Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

Heti szerelmi horoszkóp, szerelem, szenvedély
Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 1-7.
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Kos

Június első hétvégéjén képtelen leszel egy helyben ülni. Ne erőltess a párodra semmit, mert nem biztos, hogy ő is ilyen felpörgött állapotban lesz! Nem vagytok összenőve, ha nem akar veled tartani, menj nélküle! Hétfőtől szánd rá magad a tanulásra, vizsgázásra, utazásra! Utóbbit természetesen csinálhatjátok együtt. Már a tervezgetés is izgalmas…

  • Szingli Kos

Június első hétvégéjén a Kos Hold szerint nem tudsz egy helyben ülni. Nem is kell. De ne erőltess senkire semmit! Nem szabad magadból kiindulnod. Bár jogos az igényed, hogy olyan emberekkel akarsz találkozni, akik hozzád hasonlóan aktívak. Hétfőtől remek konstellációk tanulásra, vizsgázásra, utazásra sarkalnak. Utóbbihoz jó lenne társakat találni… 

BIKA heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Bika

Június első hétvégéje tipikusan az a hétvége, amikor nem a lustálkodás, hanem a mozgás a hatékony feltöltődést. Kérdés, a szerelmed is így érez-e? Egyeztessetek! A hét során, ha befektetést, vállalkozást tervezel, ne siess! A csütörtöki Ikrek újhold új szempontokat és információkat hoz neked. Ebben a témában is tanácsos egyeztetnetek.

  • Szingli Bika

Bármennyire is vonzó egy sorozat megnézése, tudd, hogy június első hétvégéjén nem a lustálkodás, hanem a mozgás tölt fel testileg, lelkileg igazán. Jót tesz egy kis sport, kirándulás, séta. Nem mellesleg, remekül lehet ismerkedni ilyen helyeken. A hét során ha befektetést vagy vállalkozást tervezel, ne siess! A csütörtöki újhold új szempontokat és információkat hoz neked…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Ikrek

Nagyszerű emberekkel csinálhattok közös programot az első júniusi hétvégén. Tervezgethettek, de spontán is kialakulhat valami. Hétfőtől csütörtökig minden napra jut szuper fényszög, ami neked kedvez. Remélhetőleg a kedvesed nem irigykedik, hanem veled együtt örül. A csütörtöki újhold újításra sarkal: itt az ideje valami újba fognod. A kedvesed veled tarthat, ha akar.

  • Szingli Ikrek

Június első hétvégéjén csinálj közös programot barátokkal, kollégákkal, családdal! Tervezgethetsz, de lehet, hogy spontán alakul ki valami. Születésnapi ajándékként a hét folyamán minden napra jut szuper fényszög, ami neked kedvez. Aki irigykedik erre, azzal nincs dolgod. A csütörtöki újhold újításra jó. Bátran vágj bele valami újba! 

RÁK heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Rák

Kicsit visszahúzódó leszel a hétvégén és a hét során is. A párod megijedhet, hogy baj van. Nyugtasd meg, csupán szeretnéd az embereket kicsit távolabbról szemlélni. Az égi folyamatok szerint valamire rájössz, összeáll a kép. Ez nem biztos, hogy kellemes felismerés lesz, de épp ideje. A felfedezésedet egyelőre tartsd meg magadnak!

  • Szingli Rák

Szokatlanul passzív, sőt visszahúzódó leszel a hétvégén és a hét során is. Lesz, aki aggódni kezd érted. Értékeld az aggódását, majd nyugtasd meg, hogy nincs semmi bajod. Az égi folyamatok szerint valamire rájössz, és összeáll a kép. Ez nem biztos, hogy kellemes felismerés lesz. A felfedezésedet egyelőre tartsd titokban! Ráérsz később kimondani, megosztani… - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

Három csillagjegy, akiknek sorsa az örök magány lehet

Az asztrológia szerint bizonyos csillagjegyek különösen hajlamosak arra, hogy nehézségekkel szembesüljenek a párkapcsolatokban. Három csillagjegy képviselői azonban gyakran saját személyiségjegyeik miatt kerülnek olyan helyzetbe, hogy az örök magány fenyegeti őket.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.