Heti szerelmi horoszkóp 2024. július 20-26.: ez a jegy végre felszabadulhat

szerelem, párkapcsolat, horoszkóp, szerelmi horoszkóp
Shutterstock - Dean Drobot
asztrológia horoszkóp szerelem heti szerelmi horoszkóp
A Mars, a Nap és a Merkúr is jegyet vált a héten: lesz, aki új erőre kap, mások nehézségekkel találják magukat szemben. Heti szerelmi horoszkóp következik minden jegynek.

A szinglilét és a párkapcsolatban élés is tartogat nehézségeket a következő héten. A Szingli Kos igyekezzen, hogy ne bántson meg senkit, a párkapcsolatban élő Ikrek összefeszülhet szerelmével. Heti szerelmi horoszkóp következik.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. július 20-26.
Heti szerelmi horoszkóp 2024. július 20-26.
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Előnyösen érint, hogy szombaton bolygód, a Mars az Ikrekbe, hétfőn pedig a Nap az Oroszlánba lép. Az életigenlés és a kreativitás segítségével mindenre találsz megoldást. Csak arra ügyelj hétvégén és a hét során is, hogy ne beszélj meggondolatlanul. A párodat és másokat is könnyen megbánthatsz. Ha nem tudsz csendben maradni, inkább kérdezz!

Szingli Kos

Jó neked, mert szombaton bolygód, a Mars az Ikrekbe, hétfőn a Nap az Oroszlánba lép. Visszanyered a kreativitást, amely segítségével mindenre találsz megoldást. Egyetlen csapda lesz: szíved szerint csípőből reagálnál, amivel viszont bárkit megbánthatsz. Ha nem tudsz csendben maradni, inkább kérdezz! Ha így teszel, a másik sem érzi sarokba szorítva magát…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Megkönnyebbülhetsz: szombaton a Mars kilép a Bikából. Innentől kevésbé leszel ingerült, amelynek a szerelmed örülhet a leginkább. Bár a hét folyamán adódnak olyan családi ügyek, amiben nem értetek majd egyet az égi folyamatok szerint. Nincs világvége, egyszerűen tárjátok fel az eltéréséket, és addig beszélgessetek, amíg közös nevezőre juttok!

Szingli Bika

Örülhetsz: szombaton a Mars kilép a Bikából, s innentől kevésbé leszel türelmetlen. Ez jó hatással lesz az épp alakuló kapcsolataidra is. Sajnos az égi folyamatok szerint több olyan családi ügy adódik a hét folyamán, ami feszültséget generál benned. Ezeket ne oszd meg azzal, akivel az ismerkedés elején tartasz, mert elijeszted az illetőt…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Mozgalmas napok elé nézel: szombaton a Mars, hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr vált jegyet. Ezek mindegyike új helyzet elé állít, miközben segít, hogy ne ragadj bele régi, eddig működő dolgokba. A kedvesed izgul miattad, és nem mindig ért egyet azzal, amit csinálsz. Hangsúlyozd neki, hogy elég, ha drukkol neked!

Szingli Ikrek

Nem fogsz unatkozni: hét nap alatt ugyanis három bolygó vált jegyet: szombaton a Mars, hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr. S ezek mindegyike új feladatokat hoz neked. Aki nem ismer eléggé, azt látja, hogy nyughatatlan, sőt kiszámíthatatlan vagy. Kivéve, ha hozzád hasonlóan, a másikat is az újítás motiválja, és képtelen a babérjain megülni. Na, őt kell megtalálnod…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A vasárnapi ürügyet szolgáltat egy kiadós vitára és sírásra. Ha el akarod kerülni, akkor ne most akarj a pároddal tisztázni bizonyos témákat! Hétfőtől klasszisokkal kedvezőbb konstellációk segítenek neked, különösen akkor, ha hallgatsz a megérzéseidre, és nem csak az orrodig látsz. A sérelmek dédelgetése öngól.

Szingli Rák

A vasárnapi telihold megmérgezheti az egész hétvégédet, és véget vethet az éppen csak induló kapcsolatnak. Ha valami zavar, akkor az egy intő jel lehet. Tudd, hogy hétfőtől sokkal kedvezőbb konstellációk segítenek téged. Különösen akkor, ha hallgatsz a megérzéseidre, és nem csak az orrodig látsz. Hosszú távra tervezz! Készíts sikeres jövőképet!

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.