Szerelem bevonzása 4 lépésben - Spirituális tanácsok Iszet főpapnőtől

Portrait,Of,Lovely,Couple,In,Love,Having,Fun,On,The, Napi horoszkóp, horoszkóp, szerelmespár, szerelem, párkapcsolat, tengerpart
Shutterstock - NeonShot
életút szerelmi mágia szerelem spiritualitás
Úgy érezzük, hogy végre készen állunk egy boldog párkapcsolatra? Szerelem bevonzása csupán 4 lépésben? Iszet boszorkány segít, hogy valóra váljon ez a vágyunk!

A mai rohanó világban nagyon kevés idő jut a szerelemre és a párkapcsolatokra. Éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy itt a nyár és talán majd most végre sikerrel járnak és megtalálják a társukat. Miért is ne lenne rá esély? Hiszen ez az időszak számtalan lehetőséget kínál a fiataloknak és az idősebb korosztály tagjai számára is. Például a strand vagy a szabadtéri szórakozások tökéletes alkalmat kínálnak ismerkedésre, amiből akár egy életre szóló kapcsolat is kialakulhat. De mit is tudunk tenni annak érdekében, hogy vonzók legyünk? Itt nemcsak a külsőről van szó, hanem arról is, hogy a belsőnknek is azt kell sugároznia, amit valójában szeretnénk elérni a szerelem területén. Nem véletlen az a mondás, hogy a szem a lélek tükre. Persze itt nem a csábos tekintetre gondolok, hanem arra, hogy energetikailag mit vetítünk ki a szívünkből és a lelkünkből - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

szerelem bevonzása, szerelem, párkapcsolat, csók, nyilvános szex
A szerelem bevonzása Iszet boszorkány szerint nem lehetetlen - illusztráció 
Forrás: Shutterstock/Just dance

1. lépés: Tisztázzuk magunkban, hogy a szerelem bevonzása a cél

Először is mindenképp tudatosítani kell, hogy mit is szeretnénk a szerelem területén. Ezt úgy értem, hogy tisztázni kell magunkban, hogy hosszú vagy inkább csak rövid távon szeretnénk társat most az életünkben.

2. lépés: Félre a kétségekkel

A másik kérdés, amit fontos, hogy feltegyünk az az, hogy: biztosan nyitottak vagyunk egy új kapcsolatra? Talán ez a legfontosabb, mert nagyon sokszor, amikor beszélgetek azokkal, akik hozzám fordulnak, mindig kiderül, hogy ugyan vágynak a szerelemre, de még egy régi kapcsolat nyomait cipelik magukban, ami igazán nem a legjobb, mert így nem is tudják igazán befogadni az új, szebb és jobb dolog lehetőségét. Hiszen kifelé azt sugározzák, hogy nyitottak, de amikor a célban vannak, akkor hirtelen mintha bezárnának egy kaput, amin képtelenek beengedni a másik felet érzelmileg.

3. lépés: Jöhet a rituálé

Amint tudatosítottuk, hogy igenis nyitottak vagyunk a boldogságra, akkor már lehet alkalmazni azokat a tiszta lehetőségeket, amiket az univerzum kínál nekünk. Kérjük meg az univerzumot, az őrangyalunkat vagy a szerelem istennőjét, Afroditét, hogy segítsen nekünk a szerelemben. Ezt megtehetjük úgy, hogy péntek este gyújtunk egy rózsaszín és egy sárga gyertyát (a rózsaszín a szeretet és szerelem színe, a sárga pedig a vonzásé és energia növelésé). Mikor meggyújtjuk, mondjuk el a kérésünket, de mindenképp úgy, hogy boldog és tartós párkapcsolatot kérjünk a szerelem területén, méghozzá egy olyan társ személyében, akivel közösen boldogok vagyunk. Fontos, hogy ez a valaki ne konkrét személy legyen, mert így marad tiszta a mágikus kérésünk.

Mindig újholdtól teliholdig tartó időszakban tudjuk kérni a segítséget a szerelmi életünkre.

4. lépés: Erősítsük meg

Ha valamilyen programra, buliba megyünk, akkor ajánlatos vinni annak a gyertyának a maradékából magunkkal vinni egy kis darabot, amit a mágikus kérésünk kapcsán égettünk el. Ezzel emeljük az energiát. De megerősíthetjük úgy is a mágiánkat, hogy a gyertya köré, amit égetünk, egy rózsakvarc ékszert helyezünk, és ezt utána mindig viseljük vagy magunknál tartjuk. Ezzel is növeljük az energiaszintünket a szerelem bevonzása közben.

+1 lépés: Kérjünk támogatást

Amennyiben úgy érezzük, hogy nem értünk el kellő sikert, akkor feltehetően olyan blokkok vannak bennünk, amiket érdemes egy spirituális szakember segítségével feloldani, és olyan szerelmi bevonzást kérni, amit ő végez el.

Vissza is üthet!

Természetesen nagyon fontos azt kihangsúlyoznom, hogy soha ne akarjuk a másik felet a szabad akaratában befolyásolni, mert az mindig visszaüt, mint egy bumeráng. Így biztos, hogy a másik fél elkerüli, vagy ha létre is jött a kezdeti kapcsolat, akkor nagyon rövid időn belül megszakad, és az, aki befolyásolni akarta a másik felet önzésből, biztos, hogy érzelmileg elszenvedő alanya lesz ennek az egésznek. Sőt, ezzel még további akadályokat állít fel párkapcsolati területen saját maga számára.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.