3 csillagjegy, akik végzetes hibát véthetnek a hétvégén

horoszkóp csillagjegy hiba
Vannak olyan bolygóállások, amelyek egyik vagy másik jegy szülöttét hajlamossá tehetnek arra, hogy rossz döntést hozzanak. 3 csillagjegy a hétvégén hozhatja kellemetlen helyzetbe magát.

3 csillagjegy számára a következő hétvége nem biztos, hogy örömteli lesz. Ha valamikor, most kiemelten fontos, hogy hallgassanak a megérzéseikre és folyamatosan figyeljenek a külső jelekre is, hogy ne hibázzanak olyat, ami sorsdöntő hatással lehet az életükre. 

3 csillagjegy, akik végzetes hibát véthetnek a hétvégén
3 csillagjegy, akik végzetes hibát véthetnek a hétvégén 
Forrás: Shutterstock

Nézzük, melyik 3 csillagjegy követhet el hatalmas hibát a hétvégén! 

A Kos elhamarkodott döntéseket hozhat

A Kosok híresek a bátorságukról, kezdeményezőkészségükről és arról, hogy nem félnek kockáztatni és ez igaz rájuk a szerelmben is.  Ez nagyon sokszor előre viszi őket az életben, de ezen a hétvégén inkább fogják vissza magukat és maradjanak a többiek tempójánál. Bár hirtelen döntéseikkel sokszor lenyűgözik a környezetüket, most viszont nagy az esélye annak, hogy egy elhamarkodott lépés következtében hosszú távú negatív következményekkel kell szembenézniük.

 

Az Ikrek túl sokat beszél és pletykákat terjeszt

Az Ikrek jegy szülöttei kiváló kommunikátorok, akik élvezik a társasági életet, és gyakran ők a társaság középpontjai. Színes és izgalmas egyéniségek, de ez a hétvége azonban arra figyelmezteti őket, hogy a kimondott szavaknak súlya van, és ha nem vigyáznak, könnyen olyan pletykák terjesztésébe keveredhetnek, amelyek visszafelé sülnek el. Egy ártatlan megjegyzés is végzetes félreértésekhez vezethet, ami később nagy gondokat okozhat az életükben. A sok beszédnek sok az alja most tökéletesen igaz lehet az esetükben, így jobb, ha magukban tartják a véleményüket legalább egy-két napig. 

Az Oroszlán a túlzott büszkeség csapdájába eshet

Az Oroszlánok magabiztosságukról és vezetői képességeikről híresek, de most ez a büszkeség könnyen a vesztüket okozhatja. Az Oroszlán hajlamos arra, hogy túlságosan komolyan vegye magát, és általában nem hajlandó másokra hallgatni. Nos, most kénytelenek lesznek, mert ha ragaszkodnak ahhoz, hogy vezetőként lépjenek fel, könnyen pofára eshetnek. A hétvége megtaníthatja őket arra, hogy lehetséges, hogy nem mindent ők tudnak a legjobban. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.