Ezek a csillagjegyek kétszer is házasodnak életük során

horoszkóp esküvő házasság csillagjegy
Születésünk dátuma hatással van életünk különböző területeire, így a párkapcsolatainkat és házasságainkat is befolyásolja. Míg egyes csillagjegyek szülöttei képesek egyetlen ember mellett leélni az életüket, másoknál felmerülhet a második házasság lehetősége is.

Egy második házasság nem feltétlenül jelenti azt, hogy kudarcot vallottunk az első kapcsolatunkban, hanem inkább azt, hogy a fejlődés, tanulás és az új lehetőségek keresése része az életutunknak. Nézzük meg, melyek azok a csillagjegyek, akiknél előfordulhat, hogy kétszer állnak oltár elé.

Close-up,Wedding,Couple,Bride,And,Groom,Walk,Hand,In,Hand, csillagjegy, esküvő, horoszkóp
Három csillagjegy esetében előfordulhat, hogy kétszer házasodnak.
Forrás: Shutterstock

Ezek a csillagjegyek kétszer házasodnak:

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok szenvedélyesek és energikusak, ami gyakran arra készteti őket, hogy nagy lendülettel vágjanak bele kapcsolataikba. Az első házasságuk sokszor impulzív döntésen alapul, ezért valószínűleg nem is lesz tartós. A Kosok azonban nem adják fel egykönnyen a boldogság keresését: ha az első házasságuk véget ért, tanulnak a tapasztalásokból, és készek újra belevágni egy másik partnerrel. Mindenképpen megkeresik azt a személyt, akivel igazán összeillenek. Második házasságuk már jobban sikerül, mivel érettebben és átgondoltabban közelítenek a partnerükhöz. 

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegy szülöttei kíváncsiak és sokoldalúak, ami gyakran vezet oda, hogy új lehetőségeket keresnek. Előfordulhat, hogy az első házasságuk esetleg nem elégíti ki a változatosság iránti vágyukat, ezért a kapcsolat kihűlhet, és az Ikrek pedig új partner után néz. Második házasságukban már nagyobb az esély a boldogságra, mivel ekkor már pontosabban tudják, mire van szükségük egy tartós kapcsolatban​. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek harmóniára törekednek az élet minden területén, így a házasságukban is. Ha az első frigyben nem találják meg ezt az egyensúlyt, könnyen előfordulhat, hogy újra próbálkoznak. A második házasságuk neki is boldogabb lesz, mert tudatosabban választanak párt, és tisztában vannak azzal, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a másiknak ahhoz, hogy elkötelezzék magukat.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.