Heti horoszkóp 2024. augusztus 26-szeptember 1.: hatalmas fordulatok jönnek

ezotéria heti horoszkóp horoszkóp
A hét különleges csillagállásokat hoz, melyekkel változás jár. Két bolygó jegyet vált, a Merkúr elindul előre, támogatva ezzel a kommunikációt, a Plútó pedig utoljára lép vissza a Bak jegyébe. Heti horoszkóp következik.

Augusztus utolsó napjaiban a csillagok izgalmas fordulatokat tartogatnak. Kommunikáció, pénzügyi stabilitás, tanulás és belső béke – mindegyik csillagjegy más-más területen tapasztalhat jelentős változásokat. Készülj fel az előtted álló időszakra a heti horoszkóppal!

heti horoszkóp
Heti horoszkóp: a Merkúr elindul előre, támogatva ezzel a kommunikációt
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Augusztus utolsó napjaiban három területen támogatnak téged a bolygók: 1. kommunikáció, információgyűjtés, 2. pénzügyi stabilitás megteremtése, 3. otthonteremtés. Bármelyikre fókuszálsz, hamar jönnek az eredmények. Emellett csütörtöktől egy kedves ember a tanácsaival finoman terelget téged (már, ha hagyod). A hétvégén aktívnak és energikusnak érzed magadat.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hullámvasúton érezheted magad ezen a héten. Kedden szuper fényszög hoz elégedettséget, ám szerdán egy bolygó szembenállás olyan kritikát szimbolizál, amelytől lelombozódhatsz. Majd szerdán bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe, és azonnal támogatást kap a Plútótól. Ennek köszönhetően ismét szárnyakat kapsz, és nem téveszted szem elől a céljaidat. Hétvégén folytasd az álmodozást!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nagyszerűen indul a heted, és nagyszerűen folytatódik több nagyszerű konstellációnak köszönhetően. De ez nem jelent kiszámíthatóságot. Te nem esel kétségbe, ha váratlan helyzet adódik, és módosítanod kell az eredeti elképzeléseiden. Sőt, kifejezetten inspirál, ha ébernek és rugalmasnak kell lenned. Hétvégén ezt a lendületet lassíthatja a Plútó visszalépése. De ez csak átmeneti.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Augusztus utolsó napjaiban, a hét első felében legyél óvatos! Egy Vénusz-Neptunusz szembenállás konfliktust jelez. Szerencsére te alapvetően békekedvelő ember vagy, aki kerüli a viszályt. Csütörtöktől a léleksimogató konstellációk téged igazolnak, és helyre áll a béke benned és körülötted is. Vasárnap a Bakba visszalépő Plútó csak az előszele annak a találkozásnak, ami rád vár…

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán éjjel az Oroszlánban járó Merkúr végre elindul előre, de addig hajlamos leszel régi ügyeken töprengeni. Utána elenged a múlt, és arccal előre fordulhatsz a jövő felé. Lehetőséged adódik tanulásra, amit kár lenne kihagynod. Ne feledd, jobb pozícióba kerülhetsz a munkaerő piacon, ha képzed magadat! A hétvége szóljon még a nyári élmények gyűjtéséről!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ellentmondásosan búcsúzik az augusztus. Ezen a héten két bolygó vált jegyet, két másik bolygó irányt vált, és lesz két csodás, míg egy nehéz fényszög az égen. Mivel mindegyik érint téged, jól teszed, ha felkészülsz a váratlan kihívásokra, a szokatlan hírekre és pénzügyi döntésekre. Valójában egyik sem okozhat gondot, ha megőrződ a mértékletességet. Ennek jegyében a hétvégén hozd ki a maximumot!

A többi csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod!


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.