Heti horoszkóp 2024. szeptember 9-15.: dilemmába kerülsz, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass

ezotéria asztrológia heti horoszkóp
A Kosoknak ideje belerázódni a hétköznapokba, az Ikreknek pedig olyan érzésük lesz, mintha minden és mindenki összefogott volna ellenük. Íme, a heti horoszkóp.

A Mérlegeket sok ember találja meg ezen a héten a panaszával, a Skorpiók pedig dilemmába kerülnek: a szíveükre vagy az eszükre hallgassanak? A Vízöntők számára a szeptember a szorgalmi időszak indulásáról szól, a Halaknak pedig az égi folyamatok szerint ki kellene használniuk a kellemes estéket. Íme, a heti horoszkóp.

horoszkóp, csillagjegyek, napi horoszkóp, heti horoszkóp, szerelmi horoszkóp
Heti horoszkóp: ezt tartogaják számodra a csillagok
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ideje belerázódni a hétköznapokba, szerencsére ezt kimondottan támogatja hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr. Nem kell gyászolnod a nyarat, hiszen a melegnek nincs még vége. A heti horoszkóp és szinte minden bolygó szerint kiülhetsz a teraszra, a kertbe kávézni, teázni. És nem kell megvárnod a hétvégét, ha biciklizni, sétálni szeretnél. Mindazonáltal ez a hétvége tuti, hogy kicsal a szabadba…

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Remek égi eseménnyel indul a hét: hétfőn reggel a Merkúr belép a Szűzbe, mely számodra tervezhetőséget, kiegyensúlyozottságot és ésszerűséget hoz. És nem csak neked, hanem a környezetedben lévőknek is. Ettől még ügyelned kell minden kimondott szóra, majd csütörtökön a kiadásaidra kell figyelned. Szerencsére a hétvégén találsz optimalizáló módszert.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Az „Egyik szemed sír, a másik nevet” jellemzi az egész hetedet. A legkellemetlenebb nap a szerda és a csütörtök lesz. Olyan érzésed lesz, mintha minden és mindenki összefogott volna ellened. Még jó, hogy bolygód, a Merkúr hétfőtől okos megközelítéshez segít hozzá téged (is). Csütörtöktől szombatig a józanság mutatja meg a kiutat. Vasárnap szárnyat és levegőt kapsz…

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.) 

A tanulásban és a koncentrációban segít a Szűzbe lépő Merkúr hétfőtől. Lesz türelmed a részletekre is figyelni, sőt élvezni fogod az újfajta felismeréseket. Szerdán és csütörtökön diszharmonikus fényszögek az egészséged megőrzésére világítanak rá. A hőség elmúlt, de még vannak túlhűtött, klimatizált helyek. Hétvégén, a bolygók szerint, érhet meglepetés. Bármit tervezel, maradj nyitott!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Elengedhetetlen átgondolnod a költségvetésedet, amelyben hatalmas segítség lesz a hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr. Aprólékosan újra kell számolnod a bevételeidet és a kiadásaidat. Ügyelj a részletekre, de ne vessz el benne! És ne sajnáld magadat közben! Sőt megjutalmazhatod magad a hét második felében. Hétvégén a magánéletre, szerelemre kell időt szakítanod…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Végre! Hétfőn 08:50-kor bolygód, a Merkúr közel 1 éves bolyongás után haza talál, és belép a Szűzbe. Ettől helyre áll a rend és a béke benned és körülötted. Mindez születésnapi ajándékkal ér fel. Csupán arra kell vigyáznod, hogy a precizitásod miatt ne kerülj konfliktusba szerdán vagy csütörtökön. Hétvégén a házi feladatod, hogy szeresd jobban magadat - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.