Napi horoszkóp 2024. szeptember 18.: a Halak telihold és részleges holdfogyatkozás lesz az égen

asztrológia telihold napi horoszkóp
Komoly felismeréseket hozhat a holdfogyatkozás, de a Halak telihold is befolyással lesz ránk. Napi horoszkóp következik.

A Kos ideges lesz a bolygóállásoktól, de az Ikrek is feszültté válhat a telihold és a részleges holdfogyatkozás hatásától. A Szűz az érzelmeivel küzd, a Bika relaxáljon. Napi horoszkóp következik minden jegynek. 

Napi horoszkóp 2024. szeptember 18.: több jegy is feszült lehet
Napi horoszkóp 2024. szeptember 18.: több jegy is feszült lehet
Forrás: Shutterstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán a Halak telihold és részleges holdfogyatkozás a te idegeidet is megviselheti. Valószínűleg robbanásközeli a hangulatod egész nap. Most minden jól jön, ami biztonsági szelepként működhet: az aktív mozgással például levezetheted a stresszt.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Próbálj ma egy kicsit befelé koncentrálni, és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találod szembe magad. Most fontos felismeréseid lehetnek, hogy hogyan tudod ezeket átírni. Jót tesz ma a relaxáció minden formája.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán feszült lehetsz, ami annak is a jele, hogy a mély átalakulások zajlanak benned. Próbálj ellazulni! Érdemes ma tenni egy nagy sétát, vagy elmenni futni, még jobb, ha úszni, mert víz-elemű jegyben van telihold.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán a Halak telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagálj. Amint elmúlnak a viharfelhők ismét kitisztul az ég…

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán úgy érezheted, hogy időzített bombán ülsz. A telihold és részleges holdfogyatkozás családi és/vagy munkahelyi nézeteltérést jeleznek. Őrizd meg a higgadtságodat, és tudd, senki sem miattad tesz dolgokat, hanem azért, mert arra hajlamos, vagy arra képes!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te a racionalitás embere vagy, de szerdán sajnos meg kell küzdened az érzelmekkel, csak utána célozhatod meg az emberek értelmét. A munkahelyeden sem lesz könnyű dolgod. Győzködés helyett hagyd az időre a dolgot!

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.