Visszatérő álmok: Iszet boszorkány elárulja, mit jelentenek

álomfejtés Iszet álom
Iszet boszorkány elárulja, mire figyelmeztethetnek a visszatérő álmok. Ha érdekel az álomfejtés, most több motívumra is magyarázatot kaphatsz.

Álmaink nagyon meghatározó üzenetet hordozhatnak, amelyek befolyásolhatják a mindennapjainkat, főleg, ha egy visszatérő álomról van szó. Ezért is fontos ezekre odafigyelni, mert lehet, hogy akár valamilyen bajtól is megóvhatnak minket - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus, az álomfejtés szakértője.

A visszatérő álmok beszédesek
A visszatérő álmok beszédesek
Forrás: Shutterstock

Az álmokra mindig érdemes odafigyelni, a visszatérő álmokra muszáj
 

Várandósság: ha azzal álmodunk, hogy babát várunk, akkor az nem arra utal, hogy valóban várandósak vagyunk vagy éppen az anyaságra vágyunk. Olyan terv megvalósulását jelzi, amelyet már régóta dédelgetünk magunkban, és olyan, mint egy születendő gyermek, amire várni kell. Mindenképp egy pozitív visszajelzés, hogy hamarosan megvalósul egy olyan vágyunk, ami pozitív hatással van az életünk többi részére is. Anyagi gyarapodást is jelez valamilyen formában. Egy biztos, hogy termékeny időszak elé nézünk.

Szeretkezés: mindenképp a ki nem élt szexuális vágyat szimbolizálja. De ha arról álmodunk, hogy nyilvános helyen történik az együttlét, akkor azt jelenti, hogy a mindennapokban nem merünk kinyílni, nem merjük vállalni magunkat szexuálisan, gátlásaink vannak. Esetleg elfojtjuk a nőiességünket vagy a férfiasságunkat.

Csókolózás: ha kellemes a csók, arra utal, hogy jól vagyunk, a helyünkön vagyunk. Ha olyan személlyel tesszük, akit nem kedvelünk, akkor nagyon fontos, hogy magunkba nézzünk, és feltegyük a kérdést, hogy miért is nem szeretjük tulajdonképpen. Ha nem tudjuk megszüntetni a nézetkülönbséget vagy a rossz érzést, akkor lehet, hogy egy kellemetlen szituációt kell majd elszenvednünk vele kapcsolatban. Amennyiben olyan valakivel csókolózunk vagy puszilkodunk, aki már halott, az egy betegség előjele lehet. Amikor mást látunk csókolózni, akkor azt üzeni az álom, hogy ne ártsuk bele magunkat mások magánéletébe, mert baj lehet belőle, ha nem a megfelelő információt adjuk át. Ez minden szempontból negativitást jelez a földi életben.

Autóvezetés: számos formája lehet, ezért általánosan lehet meghatározni a jelentését. Mindenképpen az életünk előrehaladását jelzi, és azt, hogy a figyeljünk a részletekre a mindennapokban. Ha lassan haladunk az álomban, akkor az életben váltsunk egy kicsit nagyobb tempóra, ahogy haladunk a dolgaink felé, mert így vehet valami pozitív irányt. Viszont, ha túl gyorsan megyünk az autóval, akkor lassítani kell a mindennapokban, valamivel lehet, hogy kapkodunk. Az, hogy a magánéletet vagy a munkát érinti, az mindig a haladás irányától függ.

Köröm: kemény munkát jelent, vagyis nagyon nehezen tudja megvédeni a saját életéhez kapcsolódó dolgokat a mindennapokban. Ezeken kell változtatni, hogy megtartsa az értékeit és továbbra is a kezében tartsa az irányítást.

Panaszkodás: egy közelgő örömhírt vagy egy boldog eseményt jelez.

Pap: pappal álmodni gonoszságot jelent, sőt nagyon sok esetben figyelmeztetés arra, hogy szellemi síkon ártó szándékkal van valaki irántunk. Akár a fekete mágia jele is lehet, amit valaki szándékosan készített a számunkra.

Oroszlán: erőt sugárzó, mély benyomással rendelkező személy jelenlétét jelzi, aki a mindennapjaink része. De ugyanakkor a birtoklást is szimbolizálja, hogy az irányítása alatt akarja tartani valaki vagy azt a személyt, aki mellett feltűnt az oroszlán. Minden esetben olyan személyt jelez, aki le akarja igázni az álombéli személyt.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.