5 csillagjegy, akire októberben rátalál a szerelem

Portrait,Of,Happy,Loving,Couple,With,Woman,Giving,Man,Kiss
Shutterstock - Monkey Business Images
szerelem csillagjegy ősz
Az ősz talán az év egyik legszebb időszaka, a természet új ruhát ölt, csodás színekben pompáznak a lehulló falevelek. A hűvös őszi reggelek azonban nem csak az új évszak szépségét hozzák magukkal, hanem egy új szerelem lehetőségét is. Íme 5 csillagjegy, akire októberben biztosan rátalál a szerelem.

Szerelem, házasság vagy csupán egy emlékezetes kaland? Ősszel a legnagyobb esélyed van arra van, hogy az életre szóló szerelem rád találjon. Ha a meglátod, az érzéseid már a kezdetektől fogva rendkívül erősek lesznek iránta. A nagy ő olyat hoz ki belőled, amitől kezdeményezővé, bátorrá válsz a jelenlétében. Kiről is beszélünk? Máris mutatjuk, melyik az az 5 csillagjegy akit október havában eltalál Ámor nyila.

A szerelem és az ősz
A szerelem szinte berobban októberben ennek az 5 csillagjegynek az életébe
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Dean Drobot/Shutterstock.  No use without permission.

A szerelem akkor bukkan fel az életedben, amikor nem is számítasz rá...

  • Mérleg 
    Mérlegként ez a hónap számodra új kapcsolatokkal és romantikus lehetőségekkel teli, hiszen a születésnapod idején megélheted a valódi szeretetet és a harmóniát. Ahogy az élet minden területén, úgy a szerelemben is a harmóniát, az egyensúlyt keresed – és októberben nagyon úgy tűnik meg is találod, ugyanis valaki olyannal hoz össze a sors, akivel egyszerűen minden olyan természetesnek hat. Úgy érzed, mintha mindig is ismertétek volna egymást.
  • Skorpió

Skorpióként ebben a hónapban megtapasztalod a valódi szenvedélyt, úgy az ágyban, mint az ágyon kívül is. Bár a kezdeti nehézségek lehet, hogy kissé elveszik a kedved az ismerkedéstől, és inkább elbújnál a világ elől egy jó könyvvel, de most mégis jobb, ha kilépsz a komfortzónádból, és adsz egy esélyt az illetőnek. A hónap második felén igazán romantikus programokban lesz részed, és ami a legjobb, mindebben partnered lesz az új szerelmed is.

Cropped,Image,Hands,Young,Loving,Couple,Pinky,Swear,,Pinky,Promise
Skorpióként olyan szerelemben lesz részed, amiről nem is mertél álmodni
Forrás: Shutterstock
  • Kos

Ez a hónap számodra a meglepetésekről és a szenvedélyről szól majd. Erős kalandvágyadnak hála októberben valaki olyannal találkozhatsz, aki hasonló energiák birtokosa, min te. Ez a valaki talán már régóta ott volt a közeledben, de ezúttal olyan váratlan izgalmakat csempész az életedbe, aminek képtelen vagy ellenállni. Arra figyelj, hogy időnként add át a másiknak is az irányítást, dőlj hátra, és hagyd, hogy a szerelem legédesebb pillanati megédesítsék az életed.

  • Rák

Rák jegy szülötteként a szerelem és a párkapcsolat különleges értéket jelent számodra. Igaz, idén még elkerültek a nagy érzések, aminek az oka, hogy többet törődtél a karriereddel, mint a magánéleteddel Talán már magad sem hiszed el, hogy megérdemled az igaz szerelmet, simán kiegyeznél valaki olyannal is, aki egyszerűen csak meghallgat. De ne add fel, járj nyitott szemmel és szívvel, október elhozza számodra az igazit.

  • Vízöntő

Nemes lelkű Vízöntőként eddig még talált rád a vágyott boldogság, de az ősz a te évszakod, főleg, ami a szerelmet illeti. Ebben a hónapban végre nem csak a munkádra szakítasz időt, de egy ismerős személynek hála végre nem csak álmodozol, de ténylegesen meg is tapasztalod a valódi szerelmet. Mindez nagyobb önbizalmat kölcsönöz számodra, és ennek eredményeképpen az önmagadról alkotott képed is pozitív irányba fog változni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.