Egy órával korábban sötétedik: mely csillagjegyek szenvednek a téli időszámítástól?

depresszió,  szorongás, téli időszámítás, csillagjegyek
Shutterstock - KomootP
asztrológia óraátállítás téli időszámítás csillagjegyek
Ahogy beköszönt a téli időszámítás, a nappalok rövidebbé válnak, vagyis korábban sötétedik. Nézzük meg, mely csillagjegyek élhetik meg nehezebben az óraátállítást.

Ahogy a nappalok egyre rövidebbé válnak és a sötétség korábban érkezik, sokan érezhetjük úgy, hogy a téli időszámítás rossz hatással van a hangulatunkra és energiaszintünkre. Ez az időszak különösen nehéz lehet egyes csillagjegyek számára, akik érzékenyebben reagálnak a környezetük változásaira és az óraátállításra. Ezek a csillagjegyek küzdenek leginkább a sötétséggel, és így tehetjük elviselhetőbbé ezt az időszakot.

depresszió, szomorú nő, téli időszámítás, csillagjegyek óraátállítás
Ezek a csillagjegyek érzékenyebbek a téli időszámításra
Forrás: Shutterstock

Ezekre a  csillagjegyekre van rossz hatással a téli időszámítás

  • Rák (június 22. – július 22.)

A Rák érzékeny és érzelmes csillagjegy, aki különösen érzékenyen reagál a sötétségre. A napfény hiánya gyakran befolyásolja a hangulatukat, és hajlamosak lehetnek a melankóliára. A téli időszámítás alatt a Rákoknak fontos, hogy megőrizzék lelki egyensúlyukat, és igyekezzenek olyan tevékenységekkel foglalkozni, amelyek boldogságot hoznak számukra, mint például a családi programok vagy a kreatív hobbik.

  • Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára a téli időszámítás nemcsak a napfény elvesztését jelenti, hanem a társasági élet csökkenését is. Mivel a Mérlegek nagyon szociális lények, a sötétség és a zord időjárás megnehezítheti számukra a barátokkal való találkozást. Az őszinte kommunikáció és a kapcsolatok ápolása most különösen fontos, ezért érdemes online eseményekhez csatlakozniuk, hogy fenntartsák a társasági életüket.

  • Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok kitartó és céltudatos emberek, de a sötét téli hónapok könnyen feszültté és ingerlékenyebbé tehetik őket. A munkára való fókuszálás mellett hajlamosak elhanyagolni a pihenést. Most, hogy a napok rövidebbek, fontos, hogy tudatosan időt szánjanak a kikapcsolódásra és a feltöltődésre, különben könnyen kiéghetnek.

  • Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a téli időszak különösen nehéz lehet, mivel érzékeny lelkükkel nehezen viselik a sötétséget. Hajlamosak lehetnek a szorongásra és a melankóliára, ezért fontos, hogy kreatív kifejezési formákat találjanak, mint például a festés vagy a zene. A meditáció és a természetjárás szintén segíthet nekik a téli hónapokban.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.