Boszorkány vagy? A csillagjegyed elárulja!

Portrait,Of,Charming,Witch,Person,Finger,Touch,Chin,Pouted,Lips
Shutterstock - Roman Samborskyi
horoszkóp csillagjegy boszorkány
Előfordult már veled, hogy volt egy jó megérzésed, vagy rendkívül jól ráérzel arra, hogy mi játszódhat le a másik emberben, mintha olvasnál mások gondolataiban? Nos, ez nem véletlen, valószínűleg te is boszorkány vagy.

Boszorkány nem csak nő lehet, ezt fontos már a legelején leszögeznünk. Sokunkban él egy kép a „banyákról”, akik általában csúnya, gonosz öregasszonyok, és emberfeletti képességekkel rendelkeznek. De a legtöbb esetben a boszorkányok mindig is közvetítők voltak az ember és a misztikus természetfeletti hatalmak, például az angyalok között.

Fantasy,Woman,Witch,Creates,Magic,Hands,Raised,Long,Hair,Flying
A boszorkány nem kifejezetten egy vén banya
Forrás: Shutterstock

Ha mindig is izgatott a boszorkányok világa, rajongsz a boszorkányos filmekért, sorozatokért és úgy érzed, benned is elveszett egy csodás képességű boszorkány, akkor lehet, hogy jól érzed, mert a legtöbb nőben valóban ott szunnyad a mágia képessége. Most öt olyan csillagjegyet mutatunk be, akikben a csillagok szerint egy legendás boszorkány veszett el!

Rák

Csillagjegyed szerint nagyon érzelmes vagy. Fontos számodra a múlt, a család, a kötődés, éppen ezért nagyon nehéz számodra az elengedés. A folytonosság, a folyamatosság iránti vágy, mint szimbólum mindig megjelenik az életedben. Ha boszorkány lennél, akkor minden bizonnyal Glinda lennél, Óz, a csodák csodája jó boszorkánya. Kedves vagy, házias és mindig pontosan tudod, mivel lepd meg a szerelmed egy hosszú nap végé.

Oroszlán

Oroszlánként szeretsz a társaság középpontjában lenni, és pontosan tudod, hogy mivel hívd fel magadra a figyelmet. Horoszkópod szerint becsvágyó vagy, és mindig eléred, hogy becsüljenek. Rajongsz a feltűnő darabokért, szívesen viselsz élénk színű - pink vagy lila – ruhákat. Boszorkány éned szerint olyan vagy, mint Sarah Anderson a Hókusz pókusz című filmből, aki egyébként a mindig stílusos Sarah Jessica Parker alakított.

Skorpió

Skorpióként szubjektíven, tele érzésekkel közelítesz a világhoz, empatikus vagy, de érzéseidet nem szívesen mutatod ki mindenkinek. Elképesztő erős az intuíciód, így pillanatok alatt átlátsz másokon. Sokszor képtelen vagy megnevezni ezeket az érzéseket, ám zsigerből érzékeled és látod mások sötét oldalát, a lélek legmélyét. Csak úgy, mint az American Horror Story sorozat boszija Marie Laveau.

Art,Photography.,Woman,Witch,Holds,Book,In,Hands,Reads,Spell.
Néha félelmetes a közeledben lenni, mert megérzéseid gyakran bigazolódnak 
Forrás: Shutterstock

Bak

Bak jegyűként te is a természet szülötte vagy, aki mindig szorgalmas, dolgos, ambiciózus, realista, óvatos – ám a lelke mélyén egy igazi útkereső, aki nem riad vissza a kalandoktól. Kissé távolság tartó vagy, jól megválogatod kivel barátkozol, kit engedsz magadhoz közel. Ebből a szempontból olyan vagy mint a Bűbájos boszik sorozat Piperje, aki egy komoly, megfontol és tartózkodó boszorkány.

Halak

A Halak az Állatöv utolsó jegye. Nem feltétlenül vagy vallásos, ám erős kapcsolatban vagy a transzcendens világgal. Szinte megszállottan vonzódsz a tündérek és a boszorkányok világához. Ez persze egy csöppet sem véletlen, hisz benned is egy valódi boszorkány veszett el. A kertben a virágaid és az állataid között érzed magad a legjobban. 

Imádsz mezítláb sétálni a zöld fűben. Valójában te maga vagy a Földre szállt boszorkány, vagyis Isabel Bigelo/Samantha.

Portrait,Art,Fantasy,Gothic,Beautiful,Young,Woman,Bright,Redhead.,Levitation
Olyan dolgokat is érzékelsz, ami mások számára csöppet sem egyértelmű
Forrás: Shutterstock

Boszorkány intuíciós képességgel

Ha a fenti felsorolásból most nem találtad a saját csillagjegyed, kattanj rá a Mindvégig Agatha sorozatra, amely a WandaVízió tökéletes folytatása és tele van varázslatosabbnál varázslatosabb boszikkal. Meglehet, épp köztük van a benned élő boszorkány.

A Marvel Television új projektjében Kathryn Hahn ismét Agatha Harknesst alakítja, aki a varázsereje nélkül éldegél egy olyan alternatív valóságban, ahol gyilkossági nyomozó lett belőle. Ám egy nap egy gyanús kinézetű, gót kamasz megszabadítja a bűbájtól. A kamasz felkelti Agatha érdeklődését, amikor arra kéri a nőt, hogy vigye el a legendás Boszorkányútra, amelyen mágikus próbákat kiállva a boszorkányok megkaphatják, amire vágynak. Agatha és a Kamasz összetrombitál egy kovent, és együtt elindulnak a Boszorkányúton...

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.