Heti horoszkóp 2024. szeptember 2-8.: az újhold friss energiákat hoz, de ez nem minden...

ezotéria heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp
A szeptember első hete kihívásokkal és váratlan fordulatokkal teli időszakot ígér, a csillagok és bolygók mozgása jelentős hatással lesz a különböző csillagjegyekre. Az újhold energiái és a bolygók fényszögei új kezdeteket, de frusztrációt és konfliktusokat is hozhatnak. Heti horoszkóp következik.

A hét számos asztrológiai eseményt tartogat, amelyek befolyásolják a különböző csillagjegyek életét. Az újhold friss energiákat hoz, ám a Mars és a Neptunusz, valamint a Nap és a Szaturnusz fényszögei kihívások elé állíthatnak bennünket. Míg néhány csillagjegy új lehetőségekkel szembesül, mások számára a hét nehézségekkel és konfliktusokkal lesz teli. Neked mit ígér a heti horoszkóp?

újhold, horoszkóp
Heti horoszkóp: az újhold friss energiákat hoz, ám a Mars és a Neptunusz, valamint a Nap és a Szaturnusz fényszögei kihívások elé állíthatnak bennünket.
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Az újhold pont jókor jön. Főleg, ha augusztus utolsó napjaiban nem volt időd, vagy kedved tervezni. Eközben, szerdán éjjel bolygód, a Mars átlép a Rákba, ami frusztrálóan hat rád. Innentől többször elbizonytalanodhatsz, és szokatlan módon megerősítésre lesz szükséged. Hétvégén ezt olyan személytől kapod meg, akitől nem számítottál rá.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Kedden hajnalban újhold lesz, ami jót tesz neked. Végre lesz türelmed átgondolni, hogy merre akarsz haladni. Az anyagi nyomást lassan magad mögött hagyhatod. Azonban egy szombati Merkúr-Uránusz kellemetlen fényszög kommunikációs, közlekedési és információs komplikációkat hozhat már hét elejétől. Emiatt zavar támadhat a közlekedésben és a telekommunikációban is.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nem ez lesz a kedvenc heted. A keddi Mars-Neptunusz fényszög és a vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás megviselhet téged. Vigasztaljon, hogy Mars szerdán éjjel kilép az Ikrekből, és te lehiggadsz. Mindig csak az aktuális feladatra koncentrálj, és sorban intézd azokat! A hőség csökkenése ellenére továbbra is innod kell sok folyadékot, és jobban fogod bírni a nyomást.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Eseménydús hét elé nézel. Több olyan ügyet mutatnak a bolygók, amelyek nem érintenek téged közvetlenül. Emiatt jó lenne, ha kimaradnál. Számodra kulcsfontosságú, hogy szerdán éjjel a Mars belép a Rákba. Innentől nyugtalanná és türelmetlenné válhatsz. Legyél szigorú magaddal, és ne engedd, hogy a sértettség elvigyen! Hétvégén vizes program tenne jót neked a Skorpió Hold szerint.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Merkúr az Oroszlánban jár, ami önbizalommal teli kommunikációt jelent a számodra. Ám szombaton az Uránusztól kap egy olyan pofonnal felérő fényszöget, ami elkeseríthet. Sajnos ezt már hétfőtől érzékeled. Szóval egész héten óvatosan kell fogalmaznod, és nem szabad megsértődnöd, ha valaki nem ért egyet veled. Ez is közre játszik, hogy hétvégén nem lesz kedved emberek közé menni.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Kevés is elég ahhoz, hogy szeptember első hetében magad alá ess és/vagy lebetegedj. Kíméletlen konstellációk lesznek az égen: kedden Mars-Neptunusz fényszög, vasárnap Nap-Szaturnusz szembenállás. Hiába lesz kedden hajnalban újhold a Szűzben, te most nem tudsz örülni. Úgy érzed meg kell védened magadat. De ha védekezésre rendezkedsz be, erőt pocsékolsz.

A többi csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod! 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.