Szerelem a láthatáron: 3 csillagjegy, aki szeptember végéig párra talál

párkapcsolat asztrológia horoszkóp párkapcsolat
Bár sokak szerint nyáron könnyebb ismerkedni, vannak csillagjegyek, akiknek az ősz hozza el a boldogságot. Ők azok, akikre ebben a hónapban talál rá a szerelem.

Elszaladt a nyár és te még mindig szingli vagy? Ne csüggedj, lehet, hogy te is azok között vagy, akikre szeptemberben talál rá a szerelem. 

Szerelem a láthatáron: 3 csillagjegy, aki szeptember végéig párra talál
Szerelem a láthatáron: 3 csillagjegy, aki szeptember végéig párra talál
Forrás: Shutterstock

Szerelem a láthatáron

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Az őszi napéjegyenlőség közeledtével a Mérlegek szexuális energiája felerősödik, és ezáltal vonzóbbá válnak mások szemében. A Vénusz, amely a Mérleg uralkodó bolygója, szeptember végéig erős hatással lesz rájuk és elősegíti a romantikus kapcsolatok kialakulását. A Mérlegek kedvelik a harmóniát és a szépséget, most pedig különösen érzékenyek lesznek a szeretet és a kapcsolatok iránt. Az egyedülálló Mérlegek nagy eséllyel találkozhatnak valakivel egy társasági eseményen vagy egy baráti összejövetelen, aki nagy szerepet tölt majd be az életükbe: a csillagok szerint a megfelelő személy már közel van hozzájuk. 

 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára a szeptember vége különleges időszak lehet a szerelem szempontjából. A jegy képviselői magabiztosak és szenvedélyesek, és ez a kisugárzás most különösen vonzza a potenciális partnereket. A csillagok állása szerint most nagy esélyük van arra, hogy találkozzanak valakivel, aki megérti és értékeli őket. Az Oroszlánoknak érdemes nyitott szemmel járniuk, különösen művészeti rendezvényen, koncerten vagy egy közösségi eseményen találkozhatnak valakivel, aki lenyűgözi őket. Arra azonban figyelniük kell, hogy a másiknak is engedjék, hogy kibontakozzon. 

 

Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek kettős természetükből kifolyólag mindenki másnál képesebbek alkalmazkodni és kommunikálni. A jegy szülöttei számára a szeptember vége ideális időszak arra, hogy olyan emberekkel találkozzanak, akik intellektuálisan stimulálóak számukra. Az intellektuális egymásra találásból könnyen vonzalom, majd szerelem lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.