Candida Rebello, a louisianai Pennington Kutatóközpont professzora rávilágított, hogy ha egy körettel tálalt húsételben a hús egy részét burgonyára és borsóra, babra, vagy más hüvelyesre cseréljük, hamarabb érjük el a kívánt teltségérzetet. Így hosszabb ideig tart a jóllakottság állapota: következésképp kisebb valószínűséggel kívánunk nassolni az étkezések között.
A szakember azt is hozzátette, hogy ezzel a módszerrel a fogások kalóriatartalma is csökkenthető, ami szintén pluszpont a fogyni vágyók számára.
Bebizonyítottuk, hogy a burgonya önmagában nem befolyásolja negatívan a vércukorszintet, illetve azt is, hogy kis erőfeszítéssel is sokat lehet tenni a súlycsökkentésért
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.