Fekete női sneakerek - inspirációk különböző szettekhez

Forrás: freepik -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fekete sneaker fantasztikusan kiegészíti a casual vagy streetwear stílusú szetteket. A feketét pofonegyszerű más színekkel kombinálni, így egy ilyen lépővel rengeteg időtlen és jól sikerült szettet állíthatsz össze a legkülönbözőbb alkalmakra. Olvasd el tippjeinket, hogyan aknázhatod ki legjobban a fekete női sneakerekben rejlő lehetőségeket!

Forrás: freepik

Streetwear look a Nike Air Max 270 React-tel

A fekete Nike Air Max 270 React remekül helytáll számos városi szett kiindulási pontjaként. A beavortoni csapat modellje szokatlan formavilágával, mesteri megmunkálásával és praktikusságával is hódít. A felsőrész modern anyagból készült - a több réteg kombinációjának köszönhetően a lépő jól alkalmazkodik a lábfejhez és strapabíró. A modell leglényegesebb pontja azonban a React habból készült középtalp, melyet óriási légpárnával láttak el. A cipőt bátran kombinálhatod más népszerű márka fekete pulóverével - az adidas TRF kapucnis hoodie-ja például streetweares stílussal fogja megtölteni a megjelenésed. Mindehhez pedig belebújhatsz az adidas Slim Pants vagy a Puma X MR Doodle Pants melegítő nadrágba.

Forrás: freepik

Sportos lazaság az adidas ZX 2K Boost lépővel

A sportos outfitek rendkívül népszerűek és nem csak az edzőteremben. Egyre több nő választja ezt a kategóriát, hogy lezser és kötetlen szetteket állítson össze a mindennapokra. Kutyasétáltatás? Pihenés a kertben? Baráti találkozó? A fekete adidas ZX 2K Boost sneaker tökéletesen helytáll a sportos outfitek részeként. A német tervezőket a 80-as évek futócipői inspirálták, így biztos lehetsz benne, hogy ugyanúgy szem előtt tartották a mutatós dizájnt és a funkcionalitást is. A klasszikus sziluett Boost habból készült középtalpat kapott, mely a megfelelő tompításért felel a kemény talajon megtett minden egyes lépésnél. A sportos szettet teljessé teheted a Puma Nu-Tility Tee pamutpólóval, illetve a szűk adidas LRG Logo Tight leggings-szel.

Casual sikk a Reebok Classic Leather sneakerrel

Ha a gardróbodat a casual trendek uralják, és bírod a mindennapokon a kényelmet, akkor az outfitjeid remek bázisa lehet a fekete női Reebok Classic Leather sneaker. A brit márka portfóliójának modellje már évtizedek óta óriási népszerűségnek örvend és figyelemreméltó opció azoknak a hölgyeknek, akik időtlen és univerzális dolgokkal szeretnék még vonzóbbá tenni gardróbjukat. A sneakert kombinálhatod a Fila Flex 2.0 leggings-szel, mely kényelmesen hozzásimul a testhez és hangsúlyozza a sziluettet. Ehhez pedig válaszd az adidas Graphic Tee vagy a Vans WM V Boxy Zen Blue pólót. A kissé hűvösebb napokon is sima ügy a hőkomfort a Confront Dhalia cipzáras pulóverrel vagy a Nike W NSW WR JKT Cargo Rebel dzsekivel.

A szövegben említett összes női sneakert és ruhát megtalálod a https://sizeer.hu webáruházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.