A titkos összetevő nem más, mint az idő!
Senkit sem akarunk arra buzdítani, hogy innentől kerülje a gyors paradicsomos tésztákat, ha azonban néhány órán át alacsony hőmérsékleten rotyogtatjuk a mártásunkt, akkor a paradicsom és a fűszerek elegendő időt kapnak, hogy összeérjenek. Ha nem sajnáljuk az időt egy brutálisan krémes szósz lesz a jutalmunk. Nem árt többször megkóstolni főzés közben, minden perccel finomabb lesz!
A mi kedvenc spagettiszószunk receptje:
Elkészítés:
1. Az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük hozzá a paradicsompürét. Vigyázz, ne égjen meg!
2. Adjuk hozzá a konzerveket, és a friss paradicsomokat.
3. Keverjük hozzá a fűszereket és a cukrot, sózzuk, borsozzuk.
4. Jó 90 percig főzzük alacsony hőmérsékleten. Közben többször kóstoljuk meg, ha szükséges fűszerezzük még. A végén dobjuk hozzá a friss bazsalikomot.
Vannak akik szerint a cukor az a titkos összetevő, amitől egy spagettiszósz igazán finom lesz, mások a friss fűszernövényekre esküsznek, de igazán különleges szószt főzhetünk, ha egy kis sajtkrémet is adunk hozzá. Tökéletesen passzol a paradicsomhoz, elveszi a savasságot, és olyan lesz a szószunk, mintha egy olasz nonna főzte volna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.