Brad Pitt kedvenc gyereke 18 éves lett: Shiloh már meghozhatja a saját döntéseit

Shiloh Jolie-Pitt, Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper &  Glue: A JR Project"
Getty Images -
születésnap Brad Pitt Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie
Shiloh hivatalosan is felnőtt lett, hiszen betöltötte a mérföldkőnek számító 18. életévét. Brad Pitt kedvenc gyereke mostantól mindenben saját döntést hozhat.

Angelina Jolie és Brad Pitt számára is lezárult egy korszak: lányuk, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt hivatalosan is felnőtt, betöltötte a mérföldkőnek számító 18. életévét. A 2006-ban született lány május 27-én ünnepelte nagykorúságát.

Premiere Of Universal Studios' "Unbroken" - Arrivals Brad Pitt és gyerekeivel és szüleivel 2014-ben
Brad Pitt és gyerekeivel és szüleivel 2014-ben: Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt, Jane Pitt és William Pitt
Forrás: Getty Images via AFP

Brad Pitt kedvenc gyereke, Shiloh 18 éves lett

A sztárpárnak összesen hat közös gyermekük van: a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, valamint az ikrek, Knox és Vivienne, akik idén nyáron lesznek 16 évesek. Azonban nem mindegyikük van jóban apjukkal. A gyerekek szembefordultak egymással: szétszakítja őket a szülők csatája. Míg Vivienne eldobta apja nevét, addog Knox és Shiloh szorosabb kapcsolatot ápolnak Braddel. Most pedig, hogy Shilos nagykorú lett, már meghozhatja a saját döntéseit...

Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper & Glue: A JR Project" Shiloh Jolie-Pitt 2021
Shiloh Jolie-Pitt 2021-ben
Forrás: Getty Images via AFP

Shiloh Namíbiában született

Shiloh a namíbiai Swakopmundban született - édesanyja évekig ENSZ menekültügyi nagykövetként dolgozott különböző afrikai országokban -, és a helyi kormányzó, Samuel Nuuyoma "országunk számára megtiszteltetésnek" nevezte azt, hogy ott jött világra a két sztár első vér szerinti gyereke. Shiloh június elején debütált hivatalosan a People magazin címlapján, az exkluzív fotókért 4 millió dollárt fizettek.

Shiloh szenvedélye a tánc

Shiloh Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Brad Pitt lánya nemrég egy fergeteges videóval kápráztatta el a rajongókat: megmutatta, milyen fantasztikus mozgása van.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.