Harry herceg újra kihúzhatja a gyufát: meglepő információ látott napvilágot

Harry herceg, Meghan Markle
Getty Images -
önéletrajz Spare (Tartalék) Harry herceg esküvője Spare Harry herceg
Felröppentek a pletykák, kijöhet a Spare folytatása. Harry herceg vajon megkockáztatja, hogy még rosszabb legyen a viszonya a családjával?

Bár rengeteget eladtak belőle, mégsem hozta meg a várt sikert Harry herceg Spare (A tartalék) című könyve. Az eladásoknak köszönhetően most azonban úgy tudni, a memoárnak második része is lesz.

Harry herceg
Harry herceg nem biztos, hogy kockáztatná a békülési esélyeket
Forrás: Northfoto

Harry herceg az esküvőről külön kötetben írna? 

Legalábbis Robert Hardman királyi életrajzíró erről beszélt a minap, amit azzal támasztott alá, hogy Harry és Meghan eküvőjéről kevés szó esik az első részben, amit valószínűleg a folytatásban bontanának ki. 

Nem biztos, hogy kínos helyzetbe hozná a családját

Kinsey Schofield királyi kommentátor úgy véli, egyáltalán nem biztos, hogy a kereskedelmi siker - bár úgy tudni a hercegi pár anyagi gondokkal küzd - megér annyit, hogy megjelenjen a második rész, ugyanis az szinte a nullával egyenlővé tenné Harry herceg békülési esélyét a családjával. Schofield hozzátette, hogy nem gondolja, hogy Harry ismét kínos helyzetbe hozná a családját, pláne, hogy apja és sógornője is rákos betegséggel küzd. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.