Kevin Costner exfelesége a színész barátjához készül hozzámenni

új élet Christine Baumgartner válás kevin costner
A hollywoodi sztár volt felesége, Christine Baumgartner állítólag már az esküvőjét tervezi. Hozzá akar menni Kevin Costner egykori barátjához, Josh Connorhoz.

„Josh tudja, hogy meg tudja adni neki azt, amit a színész nem — annak ellenére, hogy Kevin Costner nagyhatalmú filmes" - mondta egy bennfentes a sajtónak. „Azt is tudja, Kevinnek mennyire fontosak a gyerekei — ahogyan az övéi is neki. Két családot egyesíteni nem könnyű, de meg akarják próbálni."

Christine Baumgartner és Kevin Costner
Christine Baumgartner és Kevin Costner még boldog házasságban 
Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Az 50 éves Christine-nek három közös gyermeke van a 69 éves Costnerrel: a fiúk, Cayden Wyatt, 17 éves, Hayes Logan 15 éves, és a lánya, Grace Avery 13 éves. A 49 éves Joshnak is három gyermeke van: Lily lánya 20 éves, a fia, John 18, a legkisebb, Abigail, pedig 13.

„Christine maga mondta, hogy Josh az a férfi, akivel le akarja élni az élete hátralévő részét. Nem hiányzik neki a pompa és a csillogás, sokkal jobban szeret mezítláb sétálgatni a tengerparton Josh-sal" - mondta az informátor. „Örül Kevin sikereinek. A Horizon már olyan régóta Kevin mindene, és boldog, hogy a gyerekek vele lehettek Cannes-ban, hogy támogassák őt."

Ezért vált el Kevin Costner és Christine Baumgartner

Sajtóértesülések szerint azonban pont a Horizon okozta a házasságuk vesztét.

Christine azt mondta, hogy Kevin megszállottsága a Horizon iránt elsőbbséget élvezett a házasságukkal szemben, ez okozta a szakítást. Minden arról szólt, hogy mit és hogyan akar csinálni, és minden beszélgetést úgy alakított, hogy a projektről beszélhessen. Azt mondta, hogy mindig támogatta Kevin álmait, ám a férfiról ezt nem lehetett elmondani"

 - mesélte egy másik forrás.

Christine Baumgartner 2023. május 1-jén adta be a válókeresetet Kevin Costner ellen, 18 év házasság után. A dolgok hamar elfajultak, júniusban a Waterworld sztárja nyilatkozatot nyújtott be a bírósághoz, amelyben azt kérte, hogy Christine hagyja el a kaliforniai Carpinteriában lévő otthonukat. Baumgartner új barátja, Josh Connor Kevin Costner közeli barátja volt, egymás szomszédságában éltek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.