Kourtney Kardashian öt sikertelen lombik után esett teherbe

Kourtney Kardashian
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
családalapítás Kourtney Kardashian lombik
A sztár kisbabája végül természetes úton fogant meg, de nagyon megküzdöttek érte. Kourtney Kardashian és Travis Barker kisfia, Rocky 2023 novemberében született meg.

Kourtney Kardashian a minap az Instagramon válaszolt rajongói kérdésekre. Az egyik követője arra kérdezett rá, hogyan volt ereje több sikertelen lombik után is küzdeni a kisbabájáért.

Kourtney Kardashian Barker
Kourtney Kardashian több sikertelen lombikon esett át.
Forrás: https://www.instagram.com/kourtneykardash/

„Egy év sikertelen próbálkozás után megálltam (5 sikertelen beültetés és 3 petesejtleszívás után). A testem nyugalmat lelt, én pedig bízni kezdtem Isten terveiben, legyen az veszteség vagy gyász, elfogadtam. (...) Tudom milyen rossz, hogy úgy érzed, nem próbálkozol eléggé, de hatalmas ereje van annak, ha bízol Istenben és imádkozol" - válaszolt a sztár az elkeseredett rajongónak.

Kourtney Kardashian kisfia természetes úton fogant

Kourtney Kardashian azt egy későbbi válaszadás alkalmával tisztázta, hogy a kisfiuk végül természetes úton fogant meg.

„100 százalékban természetes úton estem teherbe, nem beültetéssel, egy évvel azután, hogy leálltunk — Isten áldásával Valentin-napon" - írta a híresség. 

Kourtney Kardashian Barker
Kourtney Kardashian végül természetes úton esett teherbe.
Forrás: https://www.instagram.com/kourtneykardash/


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.