Natalie Portman újra szerelmes: ez a 15 évvel fiatalabb férfi a párja

Natalie Portman
AFP/AFP or licensors - AFP
boldogság Natalie Portman szerelem
Tizenegy év házasság után, 2023-ban vált el férjétől a Fekete hattyú sztárja. Natalie Portmanre azonban úgy fest, ismát rátalált a boldogság. Az új szerelme mellett a sznésznő ragyog.

Még egy éves sincs, hogy elvált, máris rátalált a szerelem. Natalie Portman le sem tagadhatná, hogy boldog a másfél évtizeddel fiatalabb kollégája oldalán. 

Paul Mescal, Natalie Portman állítólagos új szerelme
Forrás: AFP

Natalie Portman és a feltörekvő sztár, Paul Mescal Észak-Londonban utcáit rótta, ami nem kis izgalmat váltott ki a rajongók és a bámészkodók körében. A pár nyugodtnak és boldognak tűnt. A 42 éves színésznő és 28 éves kollégája állítólag össze is öltöztek: mindketten fehér pólót és sötétkék farmert viseltek a szemtanúk szerint.

Paul Mescal lenne Natalie Portman új szerelme?
Natalie Portman sugárzik a boldogságtól
Forrás: AFP

A két színész a Variety „Actors on Actors” című sorozatában szerepelt együtt, amelyben a szakmai és magánéleti kapcsolatukról beszéltek. Paul, aki a 2022-es Carmen című zenés drámában nyújtott alakításáért — amelyet nem mellesleg Natalie akkor még férje, Benjamin Millepied rendezett — óriási dicséretet kapott a műsorban Portmantől, aki méltatta a fiatal színészt, amiért mindig olyan jól választ a neki ajánlott szerepek közül, és bátran dolgozik elsőfilmes rendezőkkel is. Az ifjú titán arra kérdésére, hogy milyen alapon dönti el, melyik rendezővel tud majd jól együttműködni azt válaszolta, hogy bízik a megérzéseiben. 

A pletykák azonnal szárnyra kaptak, pláne azután, hogy együtt látták a két színészt. A rajongók úgy gondolják, szerelem van a levegőben.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.