Richard Gere fia elképesztően jóképű: alig látjuk a 24 éves Homer James Jigme Gere-t

"Oh, Canada" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival Homer James Jigme Gere és Richard Gere
WireImagel - Daniele Venturelli
sztárcsemete cannes-i filmfesztivál Richard Gere fia
A cannes-i filmfesztiválon az ismert hírességek mellett rég nem látott emberek is felbukkantak. Richard Gere 24 éves fia, Homer James Jigme Gere is tiszteletét tette.

Édesapja nyomdokaiba lépett Richard Gere 24 éves fia,  Homer James Jigme Gere: feltörekvő színész. És mint olyan, ő is részt vett az idei cannes-i filmfesztiválon. Különleges alkalom ez, hiszen a fiú eddig távol tartotta magát a reflektorfénytől, de most édeaspjával közösen fotózták le.

"Oh, Canada" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival Richard Gere és Homer James Jigme Gere
Richard Gere és fia, Homer James Jigme Gere 
Forrás: WireImage

Richard Gere és fia, Homer James Jigme Gere együtt jelentek meg a vörös szőnyegen

A 24 éves fiú New Yorkban nőtt fel, és a Brown Egyetemen kognitív idegtudományt és képzőművészetet tanult. Apja 2023-ban megerősítette, hogy fia szívesen belekukkantana Hollywood világába, 

"kisfilmeket írna és rendezne, szóval ez az új dolog közös bennünk."

Egyelőre azonban nem a saját alkotásának premierje miatt vett részt a filmfesztiválon, hanem édesapját támogatja, aki az Oh, Canada című filmjét népszerűsítette. 

"Oh, Canada" After-Party at Lucia Cannes by Nikki Beach Hospitality Group
Richard Gere fia még helyesebb, mint az édesapja
Forrás: Dave Benett/Getty Images 

A 2024-es amerikai drámát Paul Schrader írta és rendezte, Russell Banks Foregone című 2021-es regénye alapján. Egy meggyötört, a halál szélén álló író életét követi nyomon, évekkel azután, hogy Kanadába menekültek a vietnami háborúba való behívás elől. A főszereplők Richard Gere - akiről nemrég derült ki, hogy elhagyja Hollywoodot -, Uma Thurman, Michael Imperioli, Jacob Elordi, Victoria Hill és Kristine Froseth. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.