Sophie Turner megtörte a csendet a válás gyötrelmeiről

2023 Sophie Turner
Patrick McMullan via Getty Image - Robert Smith
szakítás válás Joe Jonas Sophie Turner
A Trónok harca sztárja és Joe Jonas sokkolta a világot, amikor bejelentették válásukat. Sophie Turner most megtörte a csendet arról az időszakról: néha nem tudta, túléli-e.

Sophie Turner egy érzelmes interjúban vallott a depresszióval és szorongással folytatott küzdelméről, és megtörte a csendet a válása alatt érzett gyötrelmekről. Voltak pillanatok, amikor úgy érzete, nem éli túl.

2023 Sophie Turner és Joe Jonas
Sophie Turner és Joe Jonas
Forrás: Getty Images

Joe Jonas és Sophie Turner 2023-ban jelentették be, hogy elválnak

Mindenkit meglepett, amikor a Trónok harca színésznője és Joe Jonas énekes bejelentették, hogy elválnak. Joe és Sophie először 2016-ban került kapcsolatba, majd egy évvel később eljegyezték egymást. 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban üdvözölték első gyermeküket, 2022-ben pedig a másodikat. Igazi álompárként tekintettek rájuk, de kapcsolatuk és főleg a válásuk rémálommá vált.

 "Voltak olyan napok, amikor nem tudtam, hogy túlélem-e. Felhívtam az ügyvédemet, hogy 'Nem tudom ezt csinálni. Egyszerűen nem megy.' 

Sosem voltam elég erős ahhoz, hogy kiálljak magamért. Aztán végül, miután két hétig csak vergődtem, emlékeztetett arra, hogy a gyermekeimért harcolok. Amint valaki azt mondja nekem, hogy 'tedd meg a gyerekeidért', én megteszem. Magamért nem tenném meg, de értük meg fogom találni az erőt" - mondta Sophie, aki abban az időben az Egyesült Királyságban forgatott, míg Joe és két lányuk, a négyéves Willa és az egyéves Delphine az Egyesült Államokban tartózkodott. Olyan pletykák kezdtek el terjedni, hogy a kapcsolatuk Sophie miatt ment tönkre - a túl sok bulizása okozta a válását, de a színésznő leszögezte, ez egyáltalán nem igaz. 

"Olyan érzés volt, mintha egy olyan filmet néznék az életemről, amit nem én írtam, nem én készítettem, nem én játszottam benne. Sokkoló volt. Még mindig sokkol" 

- mondta. Azt is bevallotta, hogy korábban depresszióval, szorongással és bulimiával küzdött. "Nem vagyok túl jó az érzelmeim feldolgozásában. Elzárom őket, majd évek múlva felbukkannak valamilyen formában" - árulta el.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.