A világ egyik legjobb intézményében tanult Katalin és Vilmos gyerekeinek dadája

British Royals Arrive For The Christening Of Princess Charlotte Of Cambridge
NORTHFOTO/Michael Dunlea - Michael Dunlea / Barcroft Media
brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg dada
Vilmos herceg és Kate hercegnő akkor vette fel Maria Teresa Turrion Borrallot dadának, amikor György herceg még csak nyolc hónapos volt. Borrallo immáron 10 éve vigyáz a hercegi pár gyerekeire, mint kiderült nem kevés pénzért.

Bár Katalin és Vilmos nagyon gyakorlatias szülők hírében állnak, három gyerekhez a rengeteg hercegi elfoglaltság mellett nem árt, ha van egy dada, aki mindenen rajta tartja a szemét. Maria Teresa Turrion Borrallo már 10 éve a hercegi család dadája, akire nagyon szüksége van a házaspárnak, különösen a mostani időszakban, amikor Katalin hercegnének az egészsége a legfontosabb és az, hogy mielőbb felépüljön daganatos betegségéből.

dadája
Katalin hercegné gyerekeinek dadája borzasztó sok pénzt keres 
Forrás: NORTHFOTO

Maria Teresa Turrion Borrallo, a hercegi család dadája

Maria Teresa Turrion Borrallo 2014 óta tagja a brit királyi családnak, akkor érkezett, amikor György herceg nyolc hónapos volt. Aztán később Sarolta és Lajos herceg nevelésében is aktívan részt vett és részt vesz a mai napig is. A dada, aki a híres bathi Norland College-ban tanult , úgy tűnik, jól beilleszkedett a családi nem mindennapi életébe. A híres főiskolát, ahol tanult, széles körben a világ egyik legjobb intézményének tartják. 

Akik itt végeznek dadaként évi akár 19 millió forint körül is kereshetnek, aki viszont már néhány éves tapasztalattal rendelkezik az évi több mint 54 millió forintot is megkeresheti.

A főiskola honlapján ez áll: 

Norland világszínvonalú képzést kínál azoknak, akik a legprofesszionálisabb gyermekgondozók szeretnének lenni

Bekerülni nem egyszerű, a főiskola évente ugyanis csak körülbelül 100 diákot fogad.

Az iskolában tanított tantárgyakat korábban „Mary Poppins és James Bond” keverékeként írták le, mivel a diákok mindent elsajátítanak, különféle készségeket, beleértve az önvédelmet, a harcművészeteket és még a menekülési stratégiákat is. Borallo remek dadának bizonyult, és viszonylag hamar sikerült beilleszkednie a hercegi család életébe.

Pauline Maclaran, a királyi család kommentátora elmondta, hogy a dadák nagyon fontos szerepet töltenek be a család és főként a gyerekek életében.

Hozzátette: "Úgy gondolom, hogy a királyi dadák fontos szerepet töltenek be a királyi gyerekek életében. A mindennapi szükségleteikről és biztonságukról való gondoskodáson túl sok támogatást nyújthatnak a gyermekek kognitív és szociális készségeinek fejlesztésében is."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.