Alec Baldwin és felesége izgalmas hírt jelentett be: a rajongók nagyon fognak neki örülni

Robert F. Kennedy Human Rights' 2023 Ripple of Hope Gala
Getty Images for Robert F. Kenne - Kevin Mazur
bejelentés Hilaria Baldwin Alec Baldwin
Alec Baldwin, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Beetlejuice és a Glengarry Glen Ross, nagy bejelentést tett a közösségi oldalán.

„Meghívunk benneteket az otthonunkba, hogy megtapasztaljátok a hullámhegyeket és hullámvölgyeket; a jót, a rosszat, a vadat és az őrületet" - mondta Alec Baldwin a videójában, amelyben bejelentette, hogy „The Baldwins” címmel dokumentumfilm-sorozat indul a TLC-n, amelyben a nézők nyomon követhetik Alec és Hilaria, valamint hét gyerekük mindennapjait.

Alec Baldwin
Alec Baldwin és családjának élete hamarosan a TLC csatornán
Forrás: Getty Images 

Hamarosan bárki részese lehet Alec Baldwin és családja mindennapjainak

"Alec és Hilaria Baldwin 12 éve tartó házasságuk óta folyamatosan a hírek középpontjában állnak" - olvasható a TLC közleményében. Az új sorozatban a színész és családja betekintést nyújtanak az otthonukba és megmutatják a valóságot, milyen egy hétgyermekes család élete a mindennapokban. Ez az első alkalom, hogy ilyen szinten beengedik a kamerákat az életünkbe, de izgatottan várják az új időszakot és remélik, hogy a nézők is élvezni fogják. A sorozat várhatóan jövőre érkezik a csatornára. 

Nehéz időszak ez most a Baldwin család számára

Ez a bejelentés nehéz időszakban érkezik Alec számára, aki júliusban bíróság elé áll gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával Halyna Hutchins operatőr tragikus halála kapcsán, akit véletlenül lőttek le a Rust című westernfilm forgatásán. Alec akár 18 hónap börtönbüntetésre is számíthat, bár tagadja, hogy bármilyen rosszat tett volna. A Rust forgatása 2023-ban folytatódott, és a film bemutatása az idei évre várható.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.