Bennfentes árulta el: így vélekednek Katalin visszatéréséről a palotában

Katalin hercegné, tenisz
Getty Images - WPA Pool
üzenet bennfentes katalin hercegné visszatérés levél
Nagyon sokan szeretnék már, ha Katalin hercegné visszatérne a feladataihoz, ugyanis ez azt is jelentené, hogy jól van. Bennfentes árulta el, hogyan vélekednek erről a palotában.

Katalin hercegné nemrég levelet írt az ír gárdának, amelyben bocsánatot kért azért, mert nem vehet részt a seregszemlén, valamint kifejezte abbéli reményét, hogy hamarosan újra személyesen képviselheti őket. Sorai találgatásokat indítottak el azzal kapcsolatban, mikor tér vissza a feladataihoz a hercegné. Egy bennfentes árulta el, mire lehet számítani.

Katalin hercegné, bennfentes
Katalin hercegné visszatéréséről beszélt egy bennfentes

Katalin hercegné visszatéréséről beszélt egy bennfentes

Az emberek Katalin hercegné minden megmozdulását és nyilatkozatát árgus szemekkel figyelik, és talán többet is olvasnak ki ezekből, mint kellene. Sokan fellelkesedtek például a hercegné által az ír gárdának írt sorain, és azt remélték, hogy a Katalin által írtak a visszatérését vetítik előre, de egy bennfentes szerint nem érdemes titkos üzeneteket keresni, vagy ennyire szó szerint értelmezni a levelet. 

"Vilmossal és Katalinnal az a helyzet, hogy  sok mindent maguk csinálnak. Ez nem olyan, mint II. Erzsébet királynőnél, amikor a királynő csak aláírt. Ezt nagyon jól mutatta a photoshopolt anyák napi kép. Jól vagy rosszul, de ők írják a leveleket. Ha azt mondanám, hogy Katalin a konyhaasztalnál ül a laptopjával, és a Vilmos által készített képeket szerkeszti, azt ostobaságnak tartanák az emberek, de elmondhatom, bárki, aki dolgozott ennek a párnak, tudja, hogy pontosan ez történt. 

Úgy tudom, hogy nincs időkerete annak, hogy Katalin mikor tér vissza a közfeladatokhoz. 

Őszintén úgy gondolom, a levél csak egy klasszikus esete annak, hogy a walesiek úgy érezték, nem kell tanácsot kérniük egy egyszerű üzenet elküldéséhez" - mondta a bennfentes. Vagyis Katalin hercegnét egyáltalán nem sürgetik a palotában, az elsődleges szempont az, hogy meggyógyuljon és megerősödjön. Az ír gárdának pedig hiába írta, hogy reméli, hamarosan visszatér, ez csupán udvariasság, nem jelenti azt, hogy a következő napokban visszatérne a feladataihoz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.