Chris Pratt ismét apa lesz: harmadik gyermeküket várják Katherine Schwarzeneggerrel

kisbaba Chris Pratt gyerek
A 34 éves írónő és férje, Chris Pratt harmadik közös babájukat várják.

Schwarzenegger lányának és Chris Prattnek két lánya született korábban, Lyla Maria 3 éves, Eloise Christina pedig 2. A 45 éves Prattnek van egy fia is korábbi házasságából, a 11 éves Jack.

Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt
Katherine Schwarzenegger állapotos: harmadik gyermeküket várják Chris Pratt-tel
Forrás: AFP

Katherine az Instagrammra posztolt egy családi fotót, amin bő pulóverben látható oldalról, és látszik a hasa.

Katherine Schwarzenegger korábban egy rendezvényen beszélt az anyaságról. A kétgyermekes anyukát arra kérték, hogy beszéljen arról, hogyan állja meg a helyét az élet különböző területein, és szokott-e segítséget kérni.

"Az Instagramon azokat az anyukákat látjuk, akik azt mondják: 'Mindent megcsinálok, mindent egyedül csinálok', bla-bla, én pedig azt mondom: 'Nem akarok mindent egyedül csinálni'" - válaszolt Schwarzenegger. Támaszkodhatok a nővéremre és az anyukámra, a barátnőimre. Őszinte és egyenes akarok lenni, kimondom, hogy 'Ma nem tudom megcsinálni. A gyerekem beteg. Egész éjjel fent volt, jön a foga. Most anyának kell lennem." Azt hiszem, hogy nyíltan kell vállalnunk, hogy nem kell mindent egyedül megoldani, támaszkodhatunk másokra, kérhetünk segítséget, és ezzel nincs semmi baj. Úgy érzem, hogy ez általában véve is nagy küzdelem a nők számára, különösen akkor, ha több szerep között egyensúlyoznak" - mondta az írónő. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.