Csoda született a fájdalomból: elvesztették a gyermekeiket, most végre kislányukat ölelik a karjaikban

házaspár gyász veszteség
Tragédiák sorozata után egy kislányt üdvözölhetett a családjában egy házaspár.

Tragikus csapások sorozata ért egy fiatal házaspárt. Elvesztették kisfiukat, a meg nem született babájukat és szörnyű sérüléseket szenvedtek egy futótűzben, ami miatt az orvosok azt mondták nekik, soha többé nem lehet gyermekük. Négy évvel a tragédiák után azonban egy kislányt ölelhetnek a karjaikban.

csecsemő
Forrás: Pexels

Jamie és Jacob Hyland 2020-ban a washingtoni Okanogan megyében a futótűz áldozatai lettek. Súlyosan megsérültek, egyéves fiuk, Uriel pedig meghalt, amikor megpróbáltak elmenekülni a heves lángok elől. Gyászukat növelte, hogy Jamie elveszítette a kisbabájukat is, akivel terhes volt. Még rosszabb volt, amikor megtudta, hogy saját égési sérülései súlyossága és egy későbbi fertőzés miatt már nem tud természetes úton foganni.

"Látni, ahogy a fiam szeméből eltűnik az élet, borzalmas. Ő volt a mindenünk" - mondta sírva Jacob a King5-nek

"Anya voltam, akitől mindent elvettek" - tette hozzá Jamie.

A sok fájdalom után most a karjaikban foghatják kislányukat, Siloh-t, akit csodababának tartanak. Négy béranya is elvetélt a babájukkal, mindegyik veszteség visszasodorta őket mély gyászukba.

„Minden alkalommal, amikor kudarcot vallottunk, olyan volt, mintha a poharam már nagyon-nagyon üres lenne” – mondta Jacob. "Olyan érzés volt, mintha még több lyuk lenne rajta."

Az a baba maradt meg, akit éppen néhai kisfiuk születésnapján ültettek be. Szerintük Uriel ezzel is üzent a szüleinek.

"Amikor Siloh megszületett, a mellkasomra vettem és ő azonnal szopizni kezdett. Felhívtam Jacobot és csak annyit tudtam neki mondani, megérkezett a kis csodánk, itt van velünk."

A pár a béranyaságra a GoFundMe-oldalon gyűjtött pénzt, az emberek adományainak hála ölelhetik magukhoz a kislányukat.

"A fizikai felépülés semmi volt a lelki fájdalmakhoz képest. A kisfiunk elvesztése miatt érzett fájdalom velünk lesz a sírig. Szülők voltunk úgy, hogy nem volt gyermekünk. Ezt feldolgozni volt a legszörnyűbb. De most velünk van életünk csodája. Érte érdemes élni" - fogalmazott Jamie.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.