Demcsák Zsuzsa lánya 18 éves lett: így köszöntötte édesanyja a gyönyörű Tamarát

Demcsák Zsuzsa
TV2 -
ünnep Demcsák Zsuzsa születésnap
Demcsák Zsuzsa lánya, Tamara 18 éves lett június 23-án. Az édesanyja közös fotóval kívánt boldog szülinapot kisebbik gyermekének.

Demcsák Zsuzsa lánya, Tamara kiköpött az édesanyja — egyre jobban hasonlítanak egymásra. A műsorvezető a közösségi oldalán köszöntötte fel a lányát, tudatva a nagyvilággal, mennyire szereti őt.

Demcsák Zsuzsa, lánya, Tamara
Demcsák Zsuzsa lánya nagykorú lett
Forrás: TV2

„18 éves lett! Valóban, mintha csak tegnap lett volna, amikor először a karomban tarthattam, ma pedig már a legkisebb gyermekem is nagykorú. Édes, drága nagylányom! Tiéd az élet, én pedig mindig itt leszek neked!" - írta Demcsák a közös fotóhoz, amit itt nézhetsz meg.

Zsuzsa követői is gratuláltak Tamarának, és nem győzték dicsérni a szépségét.

„Gyönyörű , mint az anyukája!" - írta egy kommentelő, „Gyönyörű nagylány, és persze az anyukája is gyönyörű" - szólt hozzá egy másik.

Demcsák Zsuzsának két gyermeke született az első házasságából. Tamarának van egy bátyja: Benedek 2023. februárjában töltötte be 18. életévét.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.