Diana hercegné egykori otthona: friss képet osztott meg Charles Spencer

Aerial Photograph of Althorp, Northamptonshire
Getty Images - David Goddard
családi birtok fotó Diana hercegné Earl Charles Spencer
Diana hercegné öccse, Charles Spencer gróf a közösségi oldalán osztott meg friss fotót az angliai Northamptonshire-ben található birtokról. Az Althorp-ház a hercegné gyerekkori otthona volt.

Vilmos herceg és Harry herceg nagybátyja, Charles Spencer gróf  az angliai Northamptonshire-ben található családi birtok gondnoka. Earl Spencer vasárnap a közösségi oldalán osztott meg egy friss képet gyerekkori otthonáról, az Althorp-házról. Diana hercegnét a családi birtokon lévő tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra.

diana hercegné
Charles Spencer friss fotót osztott meg Diana hercegné gyerekkori otthonáról
Forrás: Getty Images

Diana hercegné öccse friss fotót osztott meg a családi birtokról

Charles Spencer gróf fotóján egy szélkakas látható, amelyet felhőtlen, ragyogó kék ég vesz körül. 

Hajnali fény Althorp tetején ma reggel.

 - írta a fotója mellé.

Követői gyorsan reagáltak a nem mindennapi fotóra, egyikük így kommentálta: "Gyönyörű, szép nyár" míg egy másik hozzátette: "Gyönyörű, szívesen fotóznék ott!" A család akkor költözött a birtokra, amikor Spencer gróf 11 éves, a húga, Diana pedig 14 éves volt.

Diana hercegné végső nyughelye

Diana hercegnét gyerekkori otthona közelében, az Althorp-ház birtokán található tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra, habár létezik olyan összeesküvés-elmélet, ami szerint a néhai hercegnét mégsem ott temették el, de ezt Diana sógornője korábban cáfolta. A területre egyébként a Spencer család 36 tölgyfát is ültetett, ezek szimbolizálják Diana életéveit. Eredetileg Dianát a helyi templom családi kápolnájában temették volna el, a biztonsági problémák miatt azonban Charles a saját kezébe vette az irányítást, és a birtokon található privát kis szigetet választotta inkább Diana nyughelyéül, távol a látogatók kíváncsi tekintetétől. Még az odavezető kis hidat is lebontották, hogy a néhai hercegné sírja ne váljon látványossággá. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.