Elvált a férjétől, mert a férfi túl szorosan csavarta rá a fedőket az üvegekre

Woman,Reusing,Glass,Jars,To,Store,Dried,Food,Living,Sustainable
Shutterstock - Daisy Daisy
válás befőttes üveg válóok Reddit
Egy bosszús feleség a Redditen tett fogadalmat, miszerint elválik a férjétől, miután öt éven keresztül küzdött mellette azzal, hogy egyedül nyitotta ki a befőttesüvegeket - főként sikertelenül. Az elvált nő szerint volt férje szándékosan túl szorosan csavarta rá a fedőket az üvegekre.

A név nélküli posztoló a Redditen azt állította, hogy elfogyott a férje felé a türelme a legutóbbi üveges helyzet miatt, és hogy ez azóta történik, amióta a pár randizni kezdett. „Ez egy ismétlődő ciklus az elmúlt öt évben. Ez csak egy dolog, ami addig fajult, amíg csúnyán kiborulok, ordítok, frusztrált vagyok és őrültnek tűnők, mert ez csak egy üveg fedő. Aztán egy ideig jobb lesz, majd lassan újra probléma lesz belőle. Egyre rosszabb és rosszabb, amíg újra el nem érek a türelmem végéig” — kezdte, majd hozzátette, annyira nem bírja már a kialakult helyzetet, hogy úgy döntött,  inkább az elvált nők táborát erősíti, de ezt nem hagyja tovább.

elvált nő
Elvált a nő a férjétől, miután a férfi szándékosan csavarta szorosan a fedeleket az üvegekre
Forrás: Shutterstock

Az elvált nő szerint a férfi szándékosan csavarta szorosra a fedőket az üvegeken

A nő szerint férje őrjítő szokása, hogy extra szorosan zárja le az üvegeket, hogy frissen tartsa az ételeket. Ez azonban teljesen kiborítja őt, mivel megnehezíti a mindennapjait, nehezen tud hozzáférni a hozzávalókhoz a férje nélkül és ez rengeteg feszültséget okozott a kapcsolatukban. 

„Először csak azokat az üvegeket csavarta rá jó szorosan, amiket ő használt, aztán idővel minden egyes üveget szorosan lezárt. Olyan szorosan, hogy nem tudtam kinyitni őket segítség nélkül. Nem volt nagy ügy, ha ott volt, de ha egyedül voltam, nagyon idegesítő volt” 

mesélte.

A probléma elviselhetetlenné vált, miután a férje tíz napra otthon hagyta őt. Egy üveg uborkát szeretett volna kinyitni, nem járt sikerrel és ez annyira feldühítette őt, hogy úgy döntött, a legjobb az lesz, ha beadja a válópert.

„Nem tudtam aludni azon az éjjelen, forgolódtam egész éjszaka. Reggel 10-re rájöttem, hogy nem maradhatok tovább házas, és időpontot foglaltam egy ügyvédhez” — mondta, hozzátéve, hogy „szó szerint nincs más problémánk” a házasságukban. „Teljesen le volt döbbenve, amikor hazaért, és elmondtam neki, hogy válni akarok” - utalt a férjére a nő, aki szerint a férfi  nem volt hajlandó beismerni, hogy szándékosan csavarta a fedeleket jó szorosan az üvegekre.  A család és a barátok szerint teljesen őrültség, amit a nő csinál, de a Reddit-felhasználók egy része támogatta őt a döntésében. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.