párkapcsolati konfliktus problémák férfiak
A 3 legidegesítőbb dolog, amitől minden nő kiborul. Téged is kihoznak a sodrodból ezek a férfi szokások?

Néha szeretjük őket, néha pedig úgy érezzük, hogy a falnak megyünk tőlük – igen, ők a férfiak! Akad néhány olyan a férfi szokások között, amik képesek a női idegeket borzasztóan meggyötörni. Ha számodra sem ismeretlen az az érzés, amikor a párod olyasmit tesz, ami garantáltan megdobja a vérnyomásodat, akkor ez a cikk neked szól.

férfi szokások
Vannak olyan férfi szokások, amik sokszor idegesítőek , de nem lehetetlen kezelni őket.
Forrás: Shutterstock/Pheelings media

Ne hagyd, hogy ezek a férfi szokások feldühítsenek

Ha felismered és megtanulod kezelni ezeket a helyzeteket, akkor már sokat tettél egyrészt magadért, másrészt azért, hogy a kapcsolatod is boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehessen. Ne feledd, hogy a kommunikáció és az együttműködés kulcsfontosságú a boldog párkapcsolat megteremtésében. A férfi szokások néha bosszantóak lehetnek, de a megfelelő megközelítéssel és türelemmel te is és a párod is könnyebben kezelheti ezeket a helyzeteket. Legyél megértő és nyitott, és élvezd a közös pillanatokat!

Amikor a barátokkal való összejövetel nem ér véget időben

Minden nő számára ismerős lehet az érzés: megbeszéltétek, hogy mikor lesz otthon, de az óra már rég elütötte az ígért időpontot, és még mindig sehol. A barátaival töltött hosszú este nem csak bosszantó, de feszültséget is kelthet a kapcsolatban. Kezeld úgy a helyzetet, hogy előre egyeztetitek, mikor várhatod haza, és maradj rugalmas. Nyíltan mondd el neki, miért fontos számodra az, hogy időben hazaérjen. Készíts alternatív terveket is, hogy ne unatkozz, ha netalán mégis késik. Légy megértő, és ne csinálj nagy ügyet, ha néhanapján tovább kimarad, mint azt ígérte. 

Amikor fontos dolgot szeretnél megbeszélni, és a pasid csak bólogat vagy nem figyel

Ez igazán frusztráló, de ennek több oka is lehet. Például, hogy elmerült a gondolataiban vagy fáradt. Kezeld úgy, hogy nyugodtan, de határozottan hívd fel a figyelmét arra, hogy számodra fontos lenne, hogy figyeljen rád és tartsa lényegesnek amit mondasz neki. Kérd meg, hogy aktívan vegyen részt a beszélgetésben. Próbáld meg elkapni egy olyan pillanatban, amikor nyugodt és figyelmes. Emlékeztesd rá, hogy az ő figyelme milyen sokat jelent neked.

Hogyan kezeld a telefonfüggőséget az ágyban?

Az ágyban való telefonozás nemcsak zavaró, de a közös idő rovására is mehet. Amikor a partnered a telefonján böngészik vagy játszik, az elvonja a figyelmét rólad és az együtt töltött időről, ami hosszú távon a kapcsolatotok intimitását is gyengítheti. Hiszen nehéz igazán jelen lenni, ha az egyik fél figyelme máshol jár. Állapodjatok meg egy "telefonmentes időszakban" az ágyban, amikor csak egymásra figyeltek. Ez lehet a lefekvés előtti egy óra, amikor közösen olvastok, beszélgettek vagy egyszerűen csak együtt lazítotok. Ez pedig nemcsak a pihenés minőségét javítja, hanem az érzelmi kötődés szintjét is erősíti. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.