A megtört Harry herceg Angliába megy, hogy szembenézzen a királyi családdal

konfliktus utazás Károly király Harry herceg
Harry állítólag azt tervezi, hogy az Egyesült Királyságba utazik, és szembenéz a családjával. A herceg kétségbe van esve, rendbe akarja hozni a dolgokat.

A sussexi herceget az elmúlt időszakban három fontos eseményre sem hívta meg a brit király család. Harry nem kapott meghívást a Trooping the Colourra, édesapja születésnapi ünnepségére, májusi látogatásán Károly király nem invitálta meg magához, és Westminster hercegének, egyik jó barátjának esküvőjén sem lehetett jelen.

The Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service, Harry herceg
A megtört Harry Angliába akar utazni, hogy tisztázza családjával a dolgokat
Forrás: Getty Images/The Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service

Egyes források azt állítják, nem esett jól neki, hogy az Egyesült Államokból nézhette csak a király hivatalos születésnapi ünnepségét, és nagyon felzaklatta az is, amikor a rákkal küzdő Katalinról készült felvételeket meglátta. Úgy döntött, hogy lépéseket tesz.

Egy bennfentes így nyilatkozott: „Nem tudja elhinni, hogy idáig fajult a dolog. Most azt mondja, hogy átrepül és rákényszeríti őket, hogy szembenézzenek vele. Elvégre még mindig herceg, ők még mindig a családja, és akár tetszik nekik, akár nem, nem viseli el, hogy csak úgy félredobják. Összezavarodott és össze van törve, a királyi család úgy bánik vele, mintha már nem is létezne."

Harry sokat tett azért, hogy ne hívják már

Harry herceg viszálya a királyi családdal 2021 márciusában kezdődött, amikor Meghannal ellentmondásos interjút adott Oprah Winfreynek: rasszizmussal és megfélemlítéssel vádolták Károly királyékat. Meghan azt állította, hogy Katalin hercegné megríkatta őt egy vita során, ami Sarolta hercegnő koszorúslány ruhája miatt robbant ki Harryék esküvője előtt. Ezt követte a Netflix Harry & Meghan című bombasorozata, amelyből kiderült, hogy Katalin hűvösen viselkedett Meghannal. Erről Harry a 2023-as memoárjában, a Tartalékban is írt. Markle kisasszony legújabb húzása pedig az volt, hogy bemutatta saját kutyatápját azon a napon, amikor Katalin visszatért a nyilvánosság elé.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.