Ikrei születtek az Oscar-jelölt színésznőnek: fotón a csöppségek

kisbaba, koszmó, csecsemő, fejbőr
Shutterstock - Inara Prusakova
családalapítás Ikrek Gabourey Sidibe
A Precious - A boldogság ára című film sztárja ikreknek adott életet még áprilisban. Gabourey Sidibe azonban csak most jelentette be a nagy hírt, és egyúttal meg is mutatta a picket.

Gabourey Sidibe és férje, Brandon Frankel úsznak a boldogságban. A színésznőnek ikrei születtek, egy kisfiú és egy kislány érkezett a családba: Cooper és Maya.

Ikrei, Gabourey Sidibe
Ikrei születtek Gabourey Sidibe színésznőnek
Forrás: https://www.instagram.com/gabby3shabby/

„Brandon mindig is Coopernek akarta nevezi a fiát, hogy »Coopnak« hívhassuk” - mondta Gabby. „Maya pedig a mexikói Maja Riviéra után kapta a nevét, oda utaztunk, amikor megtudtuk, hogy terhes vagyok. Mindkét babának hagyományos nyugat-afrikai középső neve is van a családom egyes tagjai után."

Gabourey Sidibe és férje, Brandon Frankel
Gabourey Sidibe és férje
Forrás: https://www.instagram.com/gabby3shabby/

Gabourey Sidibe és férje, Brandon Frankel, 2021-ben kötötték össze az életüket. Februárban jelentették be, hogy a színésznő terhes, nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy ikreket várnak. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.