Károly király is gratulált Vilmos herceg születésnapjára - Babakori fotót osztott meg fiáról

brit királyi család Vilmos herceg Károly király születésnap
Vilmos herceg ma, június 21-én ünnepli 42. születésnapját. Felesége és gyermekei után az édesapja is közös fotót posztolt a jeles alkalomból.

A 75 éves Károly király egy szívmelengető képet osztott meg a királyi család hivatalos X profiljára (korábban Twitter), amelyen Vilmos herceg még kisgyerekként az ölében ül.

Károly, Vilmos herceg születésnapja
Károly király és Vilmos herceg 1983 februárjában.
Forrás: https://x.com/RoyalFamily

A megható fekete-fehér fotón Károly szeretettel nézett fiára, aki szintén nagyon boldognak tűnik. A pillanatot a londoni Kensington-palotában örökítették meg 1983. február 1-jén. Az üzenet pedig így szólt: „Boldog születésnapot a walesi hercegnek!"

Mindeközben Harry hercegnek valószínűleg még nem esett le, hogy a testvérének születésnapja van, úgy tűnik, figyelmen kívül hagyja ezt is, ahogy az édesapja születésnapi ünnepségét, a Trooping the Colourt.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.