Király Linda: "A pasikkal nulla a helyzet"

Király Linda
TV2 -
család király linda énekesnő
Bár nincs szerelem az életében, az énekesnő nem csügged. Király Linda hat éve szingli, a szabadidejét a családjával tölti.

Bár a karrierje szárnyal, a férfiakkal nincs szerencséje, Király Linda évek óta szingli.  Az énekesnő, ha nem dolgozik, a családjával tölti az idejét és egyáltalán nem elégedetlen az életével. 

Király Linda
Király Linda: "A pasikkal nulla a helyzet"
Forrás:  Király Linda/Instagram

Király Linda hat éve szingli

"Egyedül vagyok, mint mindig. A pasikkal nulla a helyzet jelenleg, viszont totálisan teljes az életem. Van egy szerető családom, van egy négylábú szőrös gyerekem, azon kívül pedig zenélek. Én igazából perpillanat másoknak élek" – mesélte a Borsnak Király Linda, aki korábban elárulta, nagyon vágyik családra. 

Előző kapcsolata tíz évig tartott

Linda és exe tíz éven keresztül alkotott egy párt, ám hat éve szakítottak. Az énekesnő később elárulta a szakítás okt: Egy csodálatos ember, a mai napig csak jót tudok mondani róla. "Nagyon kedves, soha nem bántott, tényleg egy szavam sem lehet. Viszont én nem voltam olyan állapotban, hogy fair-nek tartsam, hogy maradjak ebben a kapcsolatban. Nem voltam még jól" - nyilatkozta egykor

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.