Lajos herceg jótanácsa: ezt üzente édesapjával az angol fociválogatottnak

Lajos herceg (középen) jótanáccsal indította el az Eb-re az anol válogatottat
PA - PA
foci-eb 2024 angol válogatott Lajos herceg Vilmos herceg
Vilmos herceg meglátogatta az angol válogatottat a St George's Parkban, mielőtt Németországba utaztak volna a labdarúgó-Európa-bajnokságra. A focistáknak egy fontos üzenetet is átadott, méghozzá Lajos hercegtől.

A walesi herceg kedden reggel ellátogatott az angol válogatott edzésére, hogy sok szerencsét kívánjon nekik, mielőtt Németországba utaznak az Eb-re. Vilmos beszélgetett Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal, és minden játékosnak átadta a mezt, amiben vasárnap este Szerbia ellen pályára lépnek. Látogatása során Vilmosnak lehetősége nyílt arra is, hogy lelkesítő beszédet tartson, ennek keretében pedig megosztotta velük kisebbik fia, Lajos herceg bölcs szavait.

Lajos herceg (középen) jótanáccsal indította el az Eb-re az anol válogatottat
Lajos herceg (középen) üzent az angol fociválogatottnak
Forrás: PA

Srácok, miközben idefelé tartottam, azon gondolkodtam, mit is mondhatnék nektek, hiszen tapasztalt csapat vagytok. Mit mondhatnék én, hogy segítsek? Ma reggel az iskolába mentem a gyerekekkel, és megkérdeztem tőlük, hogy »mit mondjak ma az angol csapatnak?«. A legjobb tanács, amit kaptam, az volt, hogy egyetek kétszer annyit, mint amennyit általában szoktatok. Szinte látom magam előtt, ahogy hatalmas pocakkal szaladgáltok a pályán. Úgyhogy azt hiszem, a kisebbik fiam tanácsait érdemes fenntartásokkal fogadni!

Harry Kane, az angolok csapatkapitánya viccelődve ennyit mondott Lajos herceg javaslatára: „Nem hiszem, hogy a táplálkozási szakértőnk örülne ennek a tanácsnak”.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.