Vilmos állítólagos szeretőjét ősi szálak fűzik a királyi családhoz: innen a kapcsolat

The King And The Queen Attend A Service Of Dedication For The Order Of The British Empire
Getty Images/Max Mumby/Indigo - Max Mumby/Indigo
rose hanbury királyi család Vilmos herceg szerető
Nemrég röppentek fel pletykák arról, hogy a hercegnek viszonya lehet. Vilmost Sarah Rose Hanburyvel hozták hírbe, aki nem ismeretlen a brit arisztokraták között. Ősi szálak fűzik a királyi családhoz.

Idén márciusban röppent fel az a pletyka, hogy Vilmos szeretőt tart. Egyrészt azért, mert nem vislete a karikagyűrűjét - azóta sem hordja -, másrészt úgy gondolták, Katalin távolmaradását ez is indokolja. Akkor ugyanis még senki nem tudta, hogy a hercegné komoly betegséggel küzd. Amikor erre fény derült, a híreszteléseknek is vége szakadtak. De hogy jött a képbe Sarah Rose Hanbury? És miért éppen őt gondolták Vilmos szeretőjének?

Rose Hanbury, Vilmos herceg állítólagos szeretője
Rose Hanbury, Vilmos herceg állítólagos szeretője
Forrás: Getty Images

Sarah Rose Hanbury, Vilmos herceg állítólagos szeretője

A nagy titkolózások mindig spekulációkhoz vezetnek, ez történt akkor is, amikor Katalin hercegné tervezett hasi műtétje után eltűnt a nyilávnosság elől. Januártól márciusig semmit nem lehetett tudni a hercegnéről, ellenben Vilmost a karikagyűrűje nélkül látták, és máris beindultak a találgatások. Ebben az időben jelent meg egy hatalmas cikk Sarah Rose Hanburyről, amely az életét taglalta, az emberek pedig úgy gondolták, ez nem lehet véletlen. 

Mi másért írnának a márkinőről, ha nem azért, hogy ezzel ágyazzanak meg a kitörni készülő újabb botránynak?

 -  gondolták az emberek. De miért pont Sarah Rose Hanburyvel hozták hírbe Vilmost? Nem ez az első, hogy összeboronálják őket, először 2019-ben kezdett a viszonyukról pletyka terjedni, állítólag Katalin meg is kérte Vilmost, hogy távolítsa el a hölgyet a "köreikből". Ott mozgott ugyanis Sarah Rose Hanbury, ősi szálak fűzik  királyi családhoz.

Hanbury nagymamája egyike volt II. Erzsébet királynő nyolc koszorúslányának, és több nagy királyi eseményen is látták már, például a 2017-es állami banketten a Buckingham-palotában,

ahol állítólag Harry herceg mellett ült. Részt vett III. Károly király koronázásán is... 

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend Gala Dinner To Support East Anglia's Children's Hospices' Nook Appeal
Katalin, Vilmos és Rose Hanbury 2016-ban
Forrás: Getty Images/The Duke And Duchess Of Cambridge Attend Gala Dinner To Support East Anglia's Children's Hospices' Nook Appeal

Vilmossal és Katalinnal is szoros kapcsolatban volt ő és férje, ugyanis Sarah is házas: David Cholmondeleyhez, Cholmondeley 7. márkijához ment hozzá 2009-ben, három közös gyerekük van, és Houghton Hallban élnek, egy norfolki birtokon, amely szomszédos Amner Hall-lal, azzal az otthonnal, ahol Katalin és Vilmos akkor tartózkodnak, amikor nem Windsorban vannak. Hanbury állítólag az otthonaik közelsége révén ismerkedett meg a párral, és nagyon jó viszonyt is ápoltak egészen az állítólagos botrányig, ami úgy tűnik, újra és újra előkerül...

Vilmos és a palota egyik esetben sem reagáltak a felröppent pletykákra.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.