Adele kivételes pillanata: a férjével jelent meg a nyilvánosság előtt - PAPARAZZI

Adele "Weekends with Adele" Residency Opens At The Colosseum At Caesars Palace
Getty Images -
paparazzi énekesnő Adele
Ritkán látni együtt az énekesnőt és férjét. Adele és Paul Rich azonban most nem úszták meg a közös fotókat, paparazzók kapták őket lencsevégre.

A sztárvilágban vannak, akik elkísérik a párjukat mindenhova, és vannak, ahol a nem vagy kevésbé ismert felet alig látjuk. Adele és sportügynök férje, Rich Paul például szinte soha - esetleg a jelentősebb eseményeken -  nem mutatkoznak együtt, de most Londonban lencsevégre kapták őket. 

Adele
Rich Paul és Adele a 65. GRAMMY-díjátadón 2023. február 5-én Los Angelesben együtt jelentek meg
Forrás: Getty Images 

Adele és férje nem örültek a fotósoknak

A házaspárt három hónapja nem lehetett együtt látni, most azonban a Chiltern Firehouse előtt fotózták le őket. Előbb Adele érkezett meg, aztán csatlakozott hozzá Rich Paul is. A színésznő a képeken végig igyekszik eltakarni az arcát a paparazzók elől, és a pár mindkét tagján látszott, hogy a pokolba kívánják a fotósokat. Adele - aki 2019-ben vált el Simon Koneckitől - és Paul 2021-ben mondták el a nyilvánosság előtt, hogy együtt vannak. Nem is volt más választásuk, ugyanis egy NBA kosármeccsen lesifotók készültek róluk. Ezt követően az énekesnő az Instagramon szívecske emoji kíséretében közös fotót - amelyet az alábbi lapozós poszt 3. oldalán nézhetsz meg - tett közzé Rich-csel megerősítve a pletykákat: szerelmesek egymásba. 

Titokban házasodtak össze

Adele és Paul 2022-ben jegyezték el egymást, de az esküvőjükről sokáig mélyen hallgattak. Azt, hogy már férj és feleség, Adele árulta el. Előbb csak elszólta magát és férjének nevezte Rich-et egy rajongójának, később pedig Alan Carr komikus kérdésére ezt meg is erősítette. 

Közös gyereket szeretnének

Bár Adele-nek már van egy fia az előző házasságából, a 11 éves Angelo, Paullal is szeretnék, ha gyermekük születne, mégpedig egy kislány. "Szeretnék egy lányt, mert már van egy fiam. Úgy érzem, hogy ő lehetne az a személy, akit a világon a legjobban szeretek" - nyilatkozta az énekesnő. 

A fél világ ámult a nagy fogyásán

Adele néhány év alatt 40 kilótól szabadult meg, ami nem okozott osztatlan sikert. Olyannyira, hogy sokan azt állították, műtéten esett át vagy pirulákat szedett, mások szerint pedig mostani kinézetével már nem is önmaga. Korábban személyi edzője is reagált a pletykákra, aki azt állította Adele fogyása nem csupán a súlyvesztésről, hanem egy egészségesebb életről is szól, egyszerűen szeretett volna jobb formába kerülni, hogy energikusabb lehessen a színpadon is. 

 

Adele lezárja életének egy szakaszát

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy 2021-es legutóbbi albumát mostanában nem követi újabb, egy ideig nem ír dalokat és turnéja végeztével színpadra se áll egy darabig. "Egyáltalán nem tervezem, hogy új dalokat írjak. Szeretnék egy nagy szünetet tartani... Várok egy érzésre, hogy ha az jön, akkor majd tudom, hogy stúdióba kell vonulnom" - mondta a minap, de a nyár végéig Münchenben több alkalommal is fellép, a legutolsó koncertje pedig a Las Vegas-i Colosseum at Caesars Palace-ban lesz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.