Brad Pitt lánya Shiloh nem viccel: közleményt adott ki

DAOU Vineyards At SBIFF's Outstanding Performer Of The Year Award Honoring Bradley Cooper
Getty Images -
jog Brad Pitt Shiloh Jolie Angelina Jolie
Shiloh nem csak a levegőbe beszélt, amikor kijelentette elhagyja apja nevét. Brad Pitt kedvenc gyereke mindent megtesz a jogi procedúra felgyorsítása érdekében.

Miután betöltötte a 18. életévét nagy döntést hozott Angelina Jolie és Brad Pitt lánya. Shiloh - több testvéréhez hasonlóan - nem használja tovább a Pitt nevet, de a hivatalos procedúra még hátravan. 

Brad Pitt gyereke, Shiloh, alig várja, hogy megváltoztassa a nevét
Brad Pitt gyereke, Shiloh, alig várja, hogy megváltoztassa a nevét
Forrás: Getty Images


Brad Pitt gyereke, Shiloh, alig várja, hogy megváltoztassa a nevét

Hogy meggyorsítsa a jogi folyamatot Brad Pitt kedvenc gyereke lapinformációk szerint közleményt adott ki a Los Angeles Timesban. A  jogi közlemény a kaliforniai törvények előírása, amelynek költsége 350 USD, és az eredeti bejelentéstől számított 45 napon belül közzé kell tenni. Shiloh, aki május 27-én töltötte be a 18. életévét, ugyanazon a héten nyújtotta be a bírósági iratokat, amelyekből kiderült, hogy a lehető leggyorsabban kívánja elhagymi apja nevét. Saját ügyvédet fogadott és arra kérte a bíróságot, hogy engedjék meg neki, hogy a Pitt nevet elhagyja, így jogilag Shiloh Nouvel Jolie lenne. 

Brad Pitt Magyarországon

Magyarországon videózták le a színészt. Brad Pitt azért érkezett hazánkba, hogy a Hungaroringen folytassa F1 című filmjének forgatását.A színész a filmben egy visszavonult pilótát Sonny Hayest alakítja, aki azért tér vissza, mert egy fiatal tehetségnek szeretne segíteni. A moziban feltűnik majd Lewis Hamilton is, aki önmagát alakítja, de játszik az alkotásban például Javier Bardem is, aki annak a kis versenyistállónak a tulajdonosát formálja meg, amelyben a fiatal tehetség kezdi pályafutását. A filmet 2025 végén mutatják be a mozikban.

Shiloh mindezek ellenére szereti az apját

Bár Shiloh tűnik a legeltökéltetbbnek a névváltoztatás ügyében, azt nyilatkozta, hogy például Paxszal ellentétben nem gyűlöli apját, sőt, együttérez vele, de elege van a családi cirkuszból és nem akarja, hogy bármelyik szülője befolyásolja. Azt állítja éppen ezért van saját ügyvédje, hogy ő maga intézze a dolgokat és azt is kijelentette, nem az anyja kérte erre. 

Pitt és Jolie gyereke kiváló táncos

Még tavasszal kápráztatott el mindekit tánctudásával Shiloh, amikor szólót táncolt Tanzánia vibráló ritmusaira. Shiloh mozdulatait látva a magát botlábúnak tartó Brad Pittnek már korábban leesett az álla: akkor azt nyilatkozta a könnyekig meghatódott lánya tehetségén. 

Angelina és Brad hat gyermeke közül Shiloh az első, aki hivatalossá tette a változást, bár Vivienne, Zahara és Maddox is kihagyja a Pitt nevet a nyilvános szereplésekből. A 15 éves Vivienne-t Vivienne Jolie-ként írták ki a  The Outsiders című Broadway musical forgatókönyvében , ahol a producer, Angeina Jolie asszisztense volt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.