Ezért nehéz Eminem lányának lenni: Hailie Jade kitálalt

Eminem
Getty Images for The Rock and Ro/Theo Wargo - Theo Wargo
híres Hailie Jade Mathers Eminem
Hailie Jade elárulta, mi zavarja a legjobban abban, hogy az apja híres. Eminem lánya őszintén beszélt aról, milyen volt a híres rapper gyerekeként felnőni.

Eminem lánya elárulta, mi zavarja leginkább abban, hogy édesapja nem más, mint a híres rapper. Egyszerű, de őszinte választ adott. 

Eminem, Eminem lánya
Eminem lánya elárulta, mi zavarja a legjobban abban, hogy híres az apja
Forrás: Getty Images/Scott Legato

Eminem lánya elárulta, miért zavarja, hogy a rapper az apja

Eminem legújabb albumának Temporary című dala a lányának, Hailie-nek szól, a szám könnyekig hatotta a rajongókat. A szövegben a rapper leszögezi, nem fél a haláltól, de attól igen, hogy "nem tudom elmondani neked mindazt, amit el akarok mondani". "Szóval ez a dal Hailie-nek szól, arra az esetre, ha eljön az a nap" - folytatódik a szöveg. Ebből is látszik, hogy 

apának és lányának milyen nagyszerű a kapcsolata, ettől függetlenül azonban nem volt fenékig tejfel egy híres rapper gyerekeként felnőni.

Hailie egy podcastben bevallotta, hogy vannak árnyoldalai is annak, hogy ő Eminem lánya. Arról kérdezték, zavarja-e, amikor a világsztár édesapjáról faggatják, és kiderült, hogy igazából ez az, amit a legnehezebben tud elviselni. 

"Igen is, meg nem is" - mondta a lány. "Egy bizonyos pontig nyilvánvalóan számítok rá, és vannak bizonyos dolgok, amiket meg is értek. Az emberek csak őszintén kíváncsiak, ahogy bárki más is az lenne. Amint azonban túljutok ezen a ponton, azt mondom: 'Én is egy ember vagyok, és azt hiszem, többet tudok nyújtani, mint csak azt, hogy ki az apám'" - árulta el Hailie, majd hozzátette, hogy talán a kérdezősködés jobban zavarta őt, miután felnőtt. 

Hailie mellett Eminemnek két örökbefogadott gyereke is van: Alaina és Stevie. Alaina 1993-ban született, ő Kim Scott - aki Eminem exfelesége - ikertestvérének a gyereke, de a törvényes gyámságot Eminem és Kim kapta meg, mivel sógornője nem tudott gondoskodni róla. Stevie pedig Kim és akkori barátja, Eric Hartter biológiai gyereke, de Eminem 2005-ben törvényesen örökbe fogadta.

Eminem lánya férjhez ment: megható fotók az esküvőről

Eminem lánya, Hailie Jade Scott és kedvese, Evan McClintock hétvégén szűk családi körben mondták ki egymásnak a boldogító igent. A rapper második lánya és vőlegénye a család mellett csak néhány barátot hívott meg a nagy napra. Eminem lánya esküvőjén búcsút intett a bő ruháknak, elegáns szmokingban kísérte az oltárhoz gyermekét, és természetesen az apa-lánya tánc sem maradhatott el. Eminem lánya és immáron férje 2016 óta alkotnak egy párt, McClintock 2023 februárjában kérte meg szerelme kezét.


 Íme, a dal, amit Eminem Hailie-nek címzett:


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.