Ritka családi fotót osztott meg Mark Wahlberg: a gyerekei már kész felnőttek

Mark Wahlberg
Weiss Eubanks/NBCUniversal via G - NBC
ritka pillanat Mark Wahlberg fotó
A színész és családja Las Vegasban élnek, a mindennapjaikba most egy fotó erejéig engedtek bepillantást: Mark Wahlberg és felesége, Rhea Durham négy közös gyereket nevelnek, akik szinte már felnőttek a legfrissebb róluk készült kép alapján.

A Wahlberg család stílusosan ünnepelte a július 4-ét, közös étkezéssel és és egy szuper családi fotóval. Mark Wahlberg büszke családapa, aki imádja a gyerekeit, bár ritkán oszt meg fotót róluk, pláne olyat, amelyen mind a négyen egyszerre szerepelnek.

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg és felesége, Rhea Durham
Forrás: Getty Images 

Mark Wahlberg gyerekei már kész felnőttek

A július fontos hónap a színész családja életében és nemcsak a július 4-i függetlenség napja miatt, hanem azért, mert Wahlberg felesége, Rhea Durham július elsején ünnepelte a 46. születésnapját. A jeles alkalmat étteremben ünnepelte a família, a negyedikét viszont otthon, meghitt családi körben töltötték. A ritka pillanatról fotó is készült, amit a színész osztott meg a rajongóival a közösségi oldalán. A legidősebb, Ella 20 éves, Michael 18, Brendan 15 és Grace pedig 13.

Belengette visszavonulását Mark Wahlberg: "Azt hiszem, már nem fogok soká színészkedni"

Wahlberg tavaly egy interjúban beszélt arról, hogy már nem akar sokáig a filmvásznon maradni. 

Bizonyos vállalkozásokat az ember felépít, van, amiből kilép vagy továbbadja. Remélem, lesz olyan, amit a gyerekeim átvesznek, de meglátjuk, mi érdekli őket. Nem hiszem, hogy sokáig fogok már színészkedni. Ebben biztos vagyok, mert ez a legnehezebb."

A négygyerekes apának rengeteg filmje jelent meg az elmúlt néhány évben, azt mondja, nagyon keményen dolgozott.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.