Kitálalt híres családjáról Hailey Bieber: egyáltalán nem kíváncsi zűrös rokonaira

Alec Baldwin justin bieber Hailey Bieber kismama
A modell ma már a saját családjára és főleg születendő babájukra koncentrál. Hailey Bieber egyre távolabb kerül a rokonaitól.

Egy interjúban vallott arról a várandós Hailey Bieber, hogy elhatárolódott híres családjától. Csak a jelenjére, tehát férjére, Justin Bieberre és születendő babájára koncentrál és maga mögött hagyta a múltját, amibe beletartozik az édesapja, Stephen Baldwin, nővére, Alaia és nagybátyja Alec is. 

Hailey Bieber, Celebrity Latest Post On Social Media
Hailey Bieber eltávolodott a családjától 
Forrás: Northfoto

Hailey Bieber jószívvel emlékszik a gyerekkorára 

"Az életemnek a jelenlegi szakaszában nem állok közel a családomhoz. Független vagyok és a saját családomat építem. Persze, amikor visszagondolok a gyerekkoromra és arra, hogyan nőttem fel, szép emlékeim vannak, szerettek és én is őket” - nyilatkozta Hailey. 

Túl zűrös a családja

A 27 éves modell többnyire nem személyes okoból tart távolságot a családjával, inkább azért, mert Baldwinék viharos időszakon vannak túl, aminek nem akar részese lenni. A 31 éves Alaiát testi sértés miatt tartóztatták le Atlantában, a világsztár Alec Baldwin ellen pedig  ellen pedig gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat. Baldwin ellen az eljárás a  2021. októberében, a Rust című westernfilm forgatásán történtek miatt indult, amikor a film felvételeinek új-mexikói helyszínén, az Alec a kezében lévő kellékként használt fegyver elsült és megölte Halyna Hutchins operatőrt, valamint megsebesítette Joel Souza rendezőt. A vádat azóta ejtették, így a színésznek nem kell börtönbe vonulnia. 

 

Apja posztja viszi a pálmát

A hírek szerint az elhidegülésnek azért csak van magánjellegű vonatkozása is, nevezetesen, hogy Hailey apja Stephen nemrégiben nyilvános posztban arra kérte Justin és Hailey követőit, hogy imádkozzanak a párért, amivel azt akarta mondani, hogy a válás szélén állnak. Hailey többek között ezért is vállalta fel a terhességét, hogy bizonyítsa, minden rendben van közöttük és nagyon boldogok, pedig körülbelül hat hónapos koráig titkolta, hogy szülők lesznek. A kismama azóta címlapon is pózol pocakjával.

Gyorsan felnőtté vált

Hailey az interjúban arról is beszélt, hogy a családjától való eltávolodása már akkor elkezdődött, amikor 17 évesen modellkedni kezdett, és New Yorkba költözött. "Elkezdtem járni a világot és saját pénzt kerestem. Saját lakásom lett, és meg kellett tanulnom, hogyan éljek egyedül… Ez gyorsan felnőtté tett" - emlékezett vissza.  Justint - aki nemrég Anant Ambani milliárdos privát buliján lépett fel Mumbaiban és hatalmasat kaszált - egyébként Hailey édesapja, Stephen Baldwin mutatta be egymásnak 2009-ben, de csak 2016-ban jöttek össze. Ekkor nem sok idő után szakítottak, ám 2018-ban újra egymásra találtak, és össze is házasodtak most pedig családjuk nemsokára gyerekkel lesz teljes. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.